Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Noa Lang reageert op zijn gezangen bij titelviering Club: “Ik wou niemand beledigen”

Club BruggeNoa Lang heeft op Instagram gereageerd nadat hij bij de titelviering van Club uit de bocht ging. De aanvaller van Club zong met een schare supporters “Liever dood dan Sporting-jood” en kreeg daar flink wat kritiek door.

34 reacties

 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  Direct verkopen, desnoods met verlies. Die gast heeft niks te zoeken in het Belgische voetbal.
 • jammy cappon

  2 maanden geleden
  De nuance zit hem erin dat Raman het bewust deed om te provoceren en zich heel goed bewust was van de sfeer tussen Gent- en bruggesupporters. Noa Lang doet dit niet in een vol stadion en stoot niemand voor de borst. Hoeveel keren hebben de paarse supporters de brugse supporters met hun gezangen al gesart? We zijn er enkel sterker van geworden. De tifo van Defour op Sclessin was pas wansmakelijk. Bouchez dan niet gehoord, de schijnheilige Waalse populist.
 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  Al die drama voor niks. Iedereen maakt fouten
 • IDES VANHEE

  2 maanden geleden
  Veel commentaar van mensen die het niet begrijpen en toch hun zegje willen doen. Zoals die van Mechelen kakkers zijn, die van Genk smurfen van Brugge boeren hebben die van Anderlecht joden als bijnaam. Dat slaat helemaal niet op de bevolkingsgroep joden genoemd, indien ze die zouden beledigen zou dat pas ernstig zijn en gevoelig liggen. Nu slaat dat enkel op een supportersgroep en de éne is al niet beter dan de andere
 • Ria Adams

  2 maanden geleden
  In voetbal kan en mag alles het is een straffeloze boel.
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Isabelle De Cuyper, de mama van kampioenentalent Charles De Ketelaere: “Zo trots, want hij stond er
op alle grote momenten”
  Club Brugge
  15

  Isabelle De Cuyper, de mama van kampioenen­ta­lent Charles De Ketelaere: “Zo trots, want hij stond er op alle grote momenten”

  “Ja, hoor, dit doet wat met een moederhart.” Isabelle De Cuyper, de mama van Charles De Ketelaere, beleefde gisteren een zeer stressvol dagje. De titel die haar 20-jarige zoon voor Club Brugge in Anderlecht over de streep hielp trekken, volgde ze in haar eentje voor de televisie. In de schaduw van Jan Breydel, waar Charles doorbrak en waar hij nog altijd in “hotel mama” woont. “Ik heb er toch een glaasje champagne op gedronken. Benieuwd wanneer hij me een berichtje gaat sturen.”