Noa Lang.
Volledig scherm
Noa Lang. © Photo News

Noa Lang paar weken aan de kant met bloeduitstorting aan knie en last aan bovenbeen

Club BruggeLange tijd hield men rekening met het doemscenario, uiteindelijk volgde een grote ‘oef’ van Hongarije tot in Brugge. Noa Lang (21) staat slechts een paar weken aan de kant nadat een pijnlijke botsing een einde maakte aan zijn EK met Jong Oranje.

10 reacties

 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  Sterkte Noa. Hij gaat sterker terugkomen
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Beste David,Emmanuel ; ben géén supporter van geen enkele ploeg. Zie graag creatieve spelers genre Lang die iets toevoegen aan onze kompetitie. Ik denk gewoon dat Noa iemand is die snel in de problemen gaat komen met spelers, bestuursleden, supporters en referees. Zij attitude en gedragingen verraden dat. Hopelijk ben ik fout en kunnen we verder genieten van zijn talent ! Wait & See !
 • Janssens Paul

  2 maanden geleden
  Ik wens niemand (ook Lang niet) een ernstige blessure toe, laat daar geen twijfel over bestaan, maar het is een constante dat blessures bij spelers van FCB vaak (zoniet altijd) met veel pathos en heel veel gevoel voor catastrofe aangekondigd worden om daarna gevolgd te worden door een wonderbaarlijke genezing en dito verrijzenis ('t is tenslotte bijna Pasen). Als ik Lang nog redelijk zelfstandig van het plein zag stappen, dacht ik direct dat zijn blessure, al bij al, nog zou meevallen, en kijk
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Nu zaterdag was hij toch al geschorst en tot aan de PO's is het nog een dikke maand. Bijkomend voordeel is dat NL zich waarschijnlijk niet plaatst voor de eindronde zodat hij beschikbaar blijft.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  @Alfons: waar haal jij dit uit man? Hollanders zijn veel meer direct dan wij Vlamingen! Hier draait iedereen rond de pot en Hollanders durven te zegge waar het op staat dus dat is een groot verschil van iemand met een kort lontje! Lang is voor het ogenblik één van de beste spelers op Belgische velden maar dat Brussels ploegske zal weer alle geluk van de wereld hebben dat hij er waarschijnlijk niet zal bij zijn tegen hen!
 1. Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgesloten, aanvaller praat met Atalanta
  Club Brugge
  1

  Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgeslo­ten, aanvaller praat met Atalanta

  Van de bank in Brugge naar die in Keulen. Veel plezier heeft Emmanuel Dennis (23) nog niet beleefd aan zijn uitleenbeurt in de Bundesliga. Meer nog: dit weekend liet FC Köln-coach Markus Gisdol de Nigeriaan zelfs uit de selectie. Dennis en zijn entourage blijven alvast niet bij de pakken zitten. Sinds vorige week zijn de gesprekken met onder meer Atalanta Bergamo opgestart. Een terugkeer naar Club Brugge lijkt van Dennis’ zijde alvast uitgesloten. Het is aannemelijk dat ook Philippe Clement en co niet staan te springen om hem terug te nemen, al wil Club wél graag het juiste bedrag vangen voor de vleugelspits die nog tot juni 2022 onder contract ligt.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge