Noa Lang.
Volledig scherm
Noa Lang. © Photo News

Noa Lang paar weken aan de kant met bloeduitstorting aan knie en last aan bovenbeen

Club BruggeLange tijd hield men rekening met het doemscenario, uiteindelijk volgde een grote ‘oef’ van Hongarije tot in Brugge. Noa Lang (21) staat slechts een paar weken aan de kant nadat een pijnlijke botsing een einde maakte aan zijn EK met Jong Oranje.

10 reacties

 • Tim Candaele

  1 jaar geleden
  Sterkte Noa. Hij gaat sterker terugkomen
 • alfons moons

  1 jaar geleden
  Beste David,Emmanuel ; ben géén supporter van geen enkele ploeg. Zie graag creatieve spelers genre Lang die iets toevoegen aan onze kompetitie. Ik denk gewoon dat Noa iemand is die snel in de problemen gaat komen met spelers, bestuursleden, supporters en referees. Zij attitude en gedragingen verraden dat. Hopelijk ben ik fout en kunnen we verder genieten van zijn talent ! Wait & See !
 • Janssens Paul

  1 jaar geleden
  Ik wens niemand (ook Lang niet) een ernstige blessure toe, laat daar geen twijfel over bestaan, maar het is een constante dat blessures bij spelers van FCB vaak (zoniet altijd) met veel pathos en heel veel gevoel voor catastrofe aangekondigd worden om daarna gevolgd te worden door een wonderbaarlijke genezing en dito verrijzenis ('t is tenslotte bijna Pasen). Als ik Lang nog redelijk zelfstandig van het plein zag stappen, dacht ik direct dat zijn blessure, al bij al, nog zou meevallen, en kijk
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Nu zaterdag was hij toch al geschorst en tot aan de PO's is het nog een dikke maand. Bijkomend voordeel is dat NL zich waarschijnlijk niet plaatst voor de eindronde zodat hij beschikbaar blijft.
 • Emanuel de Landheer

  1 jaar geleden
  @Alfons: waar haal jij dit uit man? Hollanders zijn veel meer direct dan wij Vlamingen! Hier draait iedereen rond de pot en Hollanders durven te zegge waar het op staat dus dat is een groot verschil van iemand met een kort lontje! Lang is voor het ogenblik één van de beste spelers op Belgische velden maar dat Brussels ploegske zal weer alle geluk van de wereld hebben dat hij er waarschijnlijk niet zal bij zijn tegen hen!