Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Noa Lang is terug, met de voeten... én met de mond: “Mensen praten te veel, ze moeten zwijgen”

Club BruggeNa tweeënhalve maand is Noa Lang terug. In de topper op Genk toonde de Oranje-international zich met een goal, én in een opvallend interview. “Ik doe wat ik wil”, liet de Nederlander al zijn frustraties achter in Genk.

28 reacties

 • philippe vandesande

  1 jaar geleden
  t'zou er aan moeten mankeren dat ge nog niet zou kunnen volgen in de Belgische competitie met zo'n wedde. Triestig niveau dankzij de vele niet belgen die hier maar wat aanmodderen.
 • ringo van der pulst

  1 jaar geleden
  Waarom mocht hij weg bij ajax.Wel de helft van wat op de velden in Belgie loopt mocht ergens anders weg.Dus stop met melken.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Noa is duidelijk geen voorstander van het recht op vrije meningsuiting.
 • Andy piat

  1 jaar geleden
  tegen redbull was het na 20 over en uit zonder dat leipzieg zich inspande,zaterdag verloor leipzieg van leverkusen met 1-3 zonder dat ze een kans hadden te winnen dus Lang zou beter eens nadenken over het belgisch niveau
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Als hij echt zo goed was, liet Ajax 'm niet gaan dus, die wisten al langer wat dat jongetje voorstelt..
 1. “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”
  PREMIUM

  “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”

  Van Sint-Truiden tot in Noord-Engeland, van Merseyside tot in Knokke-Heist. Overal waar hij passeerde, liet-ie dezelfde onuitwisbare indruk na. Ingewijden over de controlefreak en perfectionist Simon Mignolet (34), de kersverse Gouden Schoen die nooit iets aan het toeval overlaat. “Ten tijde van Liverpool trokken we met de feestdagen altijd daarheen. Voor hem altijd een drukke voetbalperiode. Toen wij het feestmaal aan het voorbereiden waren, was Simon zijn zalm nauwkeurig aan het afwegen (grijnst). Opdat alles zeker zou kloppen.”
 2. ONS RAPPORT. Oudgedienden nemen Club bij de hand, al “blijft er één in het sukkelstraatje” - “Pijnlijke invalbeurt" voor schlemiel bij Genk
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  ONS RAPPORT. Oudgedien­den nemen Club bij de hand, al “blijft er één in het sukkel­straat­je” - “Pijnlijke invalbeurt" voor schlemiel bij Genk

  Het zag er lange tijd niet goed uit, maar Club Brugge heeft op bezoek bij Racing Genk een bijzonder deugddoende zege geboekt. Ignace Van Der Brempt viel met een domme tweede gele kaart uit de toon, terwijl de oudgedienden blauw-zwart bij de hand namen. Bij Genk één grote uitblinker - “jammer dat de rest niet wat vaker op zijn niveau is”. Ontdek hieronder onze punten.