BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuwe domper voor Club: ook Noa Lang niet mee naar Kiev

Club BruggeNog meer slecht nieuws voor Club Brugge: Noa Lang reist niet mee af naar Kiev. Hij is naast Hans Vanaken, Stefano Denswil en Matej Mitrovic al de vierde Bruggeling die moet afhaken. 

12 reacties

 • Rudi Meulemeester

  2 maanden geleden
  kunnen toch zo goed als hun typeploeg opstellen? Ja, Vanaken en Lang ontbreken maar bij elke ploeg ontbreekt er al eens een titularis. Om daar nu zo'n spel van te maken? Doe toch eens normaal, ook als het over het favoriete club gaat.
 • Herman Valaert

  2 maanden geleden
  Een domper voor Brugge ? En dan ? - waarom staat Waasland-Beveren op de laatste plaats denkt ge ? Op zeker ogenblik hebben 9 spelers corona - na een week moesten ze wel spelen tegen Club -waren die blij dat het 7 reservespelers waren , als dat geen competitie vervalsing is , of was . Nu is het aan hun , en de wereld vergaat precies ...Philip Clement ik wist niet dat je zo in mekaar zat (zit) .
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Dit is een verlies aan klasse, moet door verstandig en hard werken gecompenseerd worden.
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Er is teveel geld mee begaan en dat gaat boven gezondheid wij als gewone burgers mogen mee boeten voor deze bende hypocrieten stil leggen heel dat boeltje voor een jaar minstens .
 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  Bus parkeren en hopen op 0-0
 1. “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest
  Club Brugge
  27

  “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest

  Zware domper voor Club Brugge. Ook Simon Mignolet en Charles De Ketelaere legden een positieve coronatest af. Ze werden inmiddels hertest. Club hoopt op een vals-positieve test zodat ze morgen toch kunnen aantreden in het Europa Leagueduel tegen Dynamo Kiev. Indien niet wordt het lijstje met Covidafwezigen wel erg lang, want ook Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Hans Vanaken, Noa Lang, Mats Rits en coach Philippe Clement zitten nog in quarantaine. “Dit is een opdoffer”, weet interimcoach Rik De Mil.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool