Nieuwbakken Club-coach Schreuder spreekt voor het eerst, met onze man in Marbella: “Het etiket van assistent? Ik hoef me voor niemand te bewijzen”

Club BruggeAlfred Schreuder (49) heeft z’n eerste trainingen én zijn eerste oefenmatch met Club Brugge achter de rug. Tijd dus voor een kennismaking met de nieuwe coach van blauw-zwart. Jarno Bertho, onze man in Marbella, kon de Nederlander daarnet spreken. 

11 reacties

 • Jean Paul Heck

  4 maanden geleden
  Heerlijke en eerlijke speler en superslim. Topcoach!!!
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Deze coach kent echt wel het klappen van de zweep. Clement was ook eerst assistent-coach. Hij is hoofdcoach geworden bij WB en dat team speelde onder hem met een kwalitatief beperkte kern heel leuk voetbal. Het jaar nadien pakte hij al de titel met Genk dus Schreuder heeft echt wel het voordeel van de twijfel.
 • Freddie HEREMANS

  4 maanden geleden
  Ben onder de indruk van Alfred Schreuder. Hij is duidelijk geen tafelspringer, maar een gedreven vlotte ernstige vakman. Ben tevens blij dat Clement weg is, om vele redenen. Als Covid het toelaat, kunnen we weer uitkijken naar een fris voetballend Club.
 • René Schoeters

  4 maanden geleden
  Tis nen Hollander dus aan zijn mond zal het ni liggen, die gasten verkopen nog citroenen op de Noordpool!
 • gerard slebus

  4 maanden geleden
  Let op is een toptrainer. Eind van het jaar krijg ik mijn gelijk
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.