Mbaye Diagne gesignaleerd op Zaventem.
Volledig scherm
Mbaye Diagne gesignaleerd op Zaventem. © Proximus Sports

Niet geselecteerd? Geen probleem: Mbaye Diagne op eigen houtje naar Turkije

5 reacties

 • ERWIN minnebo

  2 jaar geleden
  het is niet voor het eerst dat Diagne denkt dat hij de beste ter wereld is , overal doet hij wat hij wilt en dat gaat zeker niet in een sport met meerdere medespelers. Dus zosnel mogelijk verkopen nu er misschien nog iemand hem wilt.
 • jenny charels

  2 jaar geleden
  Aan diegenen die Diagne afbreken: wie heeft zijn ploeg het meest benadeeld, Diagne of Vormer?. Ja, Diagne kost Club 1 punt + 900.000 euro verlies daardoor. Maar Vormer begaat een beginnersfout in Madrid, met een vrijschop en doelpunt tegen. Kost 2 punten en 1.800.000 euro!!. Door zijn grote mond wordt hij ook 3 wedstrijden geschorst. Hoeveel punten + euro's zijn daardoor verloren gegaan?. En dat ALS KAPITEIN. Diagne word aanzien als de duivel en Vormer gaat mee als mascotte!! Waar is de logica?
 • Cédric Danhiez

  2 jaar geleden
  Ik denk nu dat alle RSCA supporters zoals ik het zalig vinden dat die vanuit Brugge op zo een manier de spelers afpakt en ziet nu. Haha tanks Verhaeghe en co
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Hij gaat daar voor 'zijn' ploeg supporteren.
 • Jose Van Hauwaert

  2 jaar geleden
  Moeten de thuisblijvers niet trainen of zich laten verzorgen op de Club?
 1. Onze Club-watcher ziet zwaartepunt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”
  PREMIUM
  Club Brugge
  8

  Onze Club-wat­cher ziet zwaarte­punt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”

  Drie punten zijn er drie gebleven. Club vergat te profiteren van het gelijkspel van Union. Relaas van een avond in het Lotto Park, waar Noa Lang zich volgens onze Club Brugge-watcher volwassener toonde dan Benito Raman. En hij stelt ook vast dat het vooralsnog niet de Champions’ play-offs van Charles De Ketelaere zijn.
 2. Toch geen incidentloze titelviering Club Brugge: vuurpijl richting bezoekersvak van Anderlecht
  Play
  Jupiler Pro League
  8

  Toch geen incidentlo­ze titelvie­ring Club Brugge: vuurpijl richting bezoekers­vak van Anderlecht

  De titelviering van Club Brugge gisteren liep zeker niet uit de hand, maar toch laat een opvallend incident een wrange nasmaak achter. Een aantal supporters ging de titel ostentatief vieren voor de neus van de bezoekers uit Brussel en een enkeling vond het nodig om een vuurpijl richting de Anderlecht-supporters te gooien. Iets dat we dit seizoen helaas ook al zagen tijdens de Antwerpse derby. Bij Club klinkt het dat de vuurpijl eerst door de Anderlecht-aanhang werd gegooid.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.