Fans komen straks maar beter op tijd naar het stadion van Club Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Fans komen straks maar beter op tijd naar het stadion van Club Brugge. © Studio-alma.fr/PhotoNews

Naar het nieuwe stadion van Club Brugge? Kom op tijd of je komt er niet in

Club BruggeFans die binnenkort een ticket kopen voor een match van Club Brugge, zullen ook moeten aangeven met welk vervoermiddel zij komen en om hoe laat ze aan het stadion zijn. Houden ze zich niet aan deze regels, dan mogen ze niet binnen. Dat blijkt uit het mobiliteitsplan voor het nieuwe stadion.

59 reacties

 • Marc Spriet

  1 jaar geleden
  Het stadion (elk stadion) wordt natuurlijk beter gebouwd aan de stadsrand langs Autostrade met een grote parking en met fietspad en -brug. Iedereen tevreden, geen klachten en gegarandeerd succes. Dat had de overheid moeten doen, maar dat hebben ze weeral niet gedurfd en hebben ze zich verschuild achter strenge regelgeving inclusief een beschermd vledermuizennest. In Nederland zeggen ze, hier bouwen we het stadion, punt.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Welk stadion? Datgeen dat er al minstens 10 jaar had moeten staan? Zet het gauw op de Noordpool dan staat het voor het jaareinde en stoot je niemand tegen de schenen. Nederland is nog dichter bevolkt. Bekijk eens wat een stadions Ajax, Feyenoord en PSV hebben.
 • LUC ROBYNS

  1 jaar geleden
  Luc Robyns Waar zijn we mee bezig, precies in school wie te laat komt wordt gestraft. Hoe kun je nu je tijd regelen als je 120 km moet rijden langs de E40 niet iedereen woont in Brugge. Beter in de zetel thuis. Supporters zijn van geen tel meer.
 • Jean Pierre Van Damme

  1 jaar geleden
  Doe zoals in Anderlecht die leggen tenminste gratis bussen in van de lijn om hun supporters van een zekere grote parking naar het stadion te brengen en terug , maar ja dit is wel een ploeg met standing
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Open je stadion voor Verhaeghe het sluit.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.