Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Na een topprestatie is het vechten tegen decompressie”: waarom men bij Club Brugge niet onrustig wordt van de nederlaag tegen Standard

Club BruggeGeen excuses, maar ook geen onrust op Jan Breydel na de 3-0-nederlaag op Sclessin. Een accident de parcours dat men in Brugge kan plaatsen. Waarom er van onrust absoluut geen sprake is bij blauw-zwart, met de verklaring van een mental coach. Want er is ook een wetenschappelijke uitleg voor wat Mignolet “een mentale kwestie” noemde.

37 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Men vindt het blijkbaar fantastisch om de JPL-competitie als een minderwaardige competitie te beschouwen. Buiten de grote 5 in Europa, nl. de Franse, Duitse, Engelse, Italiaanse en Spaanse 1ste klasse moet men dan eens zeggen welke competities ter wereld echt sterker zijn dan 1A. De 5 hierboven genoemde genereren veel meer gelden door uitzendrechten, zijn publicitair een grotere goudmijn, tellen veel hogere bevolkingsaantallen dus meer supporters en grotere stadions. Daarom zijn deze 5 sterker!
 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  We gaan Club Brugge nu toch niet vergelijken met toppers uit hoogstaande competenties hé ... We hebben het hier wél over de Pintjes Liga. Een beetje ernst blijft evenwel aangewezen dacht ik.
 • sven vandevyvere

  2 maanden geleden
  Ach, zoals ieder andere ploeg heeft standard zich dubbel geplooid tegen club. Dit is normaal . En het is ook normaal dat standard de volgende match verliest. Antwerp is een te duchten concurrent, en heeft het geluk om niet-Europees te spelen. Van Bommel zal wel verschieten tijdens de play offs .
 • Franky Malfliet

  2 maanden geleden
  Hoeveel ploegen komen dit niet tegen na een Europese wedstrijd. Elk jaar opnieuw.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Brugge heeft jaren kunnen profiteren van de vroegere topploegen die in gebreke bleven. Antwerp en Genk komen terug en Standard werd duidelijk minder sterk ingeschat. Toch ook niet vergeten dat de onbekende Zinckernagel vooral het verschil heeft gemaakt in deze wedstrijd. Wie kende hem vooraf ?