Philippe Clement is hersteld van Covid-19.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement is hersteld van Covid-19. © BELGA

Na de quarantaine nu de cruciale bekermatch, Clement vanavond weer op de bank bij Club: “Nog nooit zo ziek geweest”

Club BruggeNog even en hij was zelfs de pers beginnen missen... Dan weet je het wel. Philippe Clement (46) is terug na twee weken quarantaine aan ‘t zeetje. De Club-coach wacht meteen een bekertopper tegen Standard, “Geloof me, ‘t was geen pretje, maar er is geen tijd voor respijt.”

7 reacties

 • joeri cools

  2 maanden geleden
  SPORTERS vaccineren om hun beroep te kunnen uitvoeren? Er speelt toch niemand nog buiten de grenzen
 • Gorissen Marcel

  2 maanden geleden
  Aan BodenJan. Ieder op zijn tijd. Wij moeten toch ook werken gaan, zonder spuitje.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Als men verwacht dat mensen voor brood en spelen zorgen, hadden ze op zijn minst mogen verwacht dat ze werden gevaccineerd. Ze hadden er met plezier nog een serieuze som voor betaald. Honderden gezinnen hadden gespaard kunnen blijven daardoor. Maar nee, de totaal misplaatste politieke correctheid speelt ons weer eens parten.
 • Maria Paeshuyse

  2 maanden geleden
  Ze zouden die voetballers niet meer moeten testen dan andere , iemand met een horecazaak kan ook niet wekelijks worden getest om zijn zaak open te houden of eender welke werknemer om zijn job te doen
 • Dirk Vanhecke

  2 maanden geleden
  Op mijn werk hebben we tot hiertoe al welgeteld 1 besmetting gehad. In het voetbal hoor je niets anders , maar ja , die wanen zich onaantastbaar. Ze waren zo blij als kinderen zegt Clement. Ja , zo gedragen ze zich ook.
 1. Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgesloten, aanvaller praat met Atalanta
  Club Brugge
  1

  Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgeslo­ten, aanvaller praat met Atalanta

  Van de bank in Brugge naar die in Keulen. Veel plezier heeft Emmanuel Dennis (23) nog niet beleefd aan zijn uitleenbeurt in de Bundesliga. Meer nog: dit weekend liet FC Köln-coach Markus Gisdol de Nigeriaan zelfs uit de selectie. Dennis en zijn entourage blijven alvast niet bij de pakken zitten. Sinds vorige week zijn de gesprekken met onder meer Atalanta Bergamo opgestart. Een terugkeer naar Club Brugge lijkt van Dennis’ zijde alvast uitgesloten. Het is aannemelijk dat ook Philippe Clement en co niet staan te springen om hem terug te nemen, al wil Club wél graag het juiste bedrag vangen voor de vleugelspits die nog tot juni 2022 onder contract ligt.
 2. Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”
  Play
  Club Brugge
  13

  Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”

  Club Brugge plant nog voor de zomer een beursgang, zo schrijft De Tijd. Het is een manier om het nieuwe stadion te financieren. Een statement is het ook, vindt onze analist Marc Degryse. “Dit geeft aan hoe groot Club Brugge wil worden. Het zijn alleen maar grote clubs die naar de beurs gaan, denk maar aan Ajax, Man United, Juventus, enzovoort. Met dat nieuwe stadion erbij gaan de mogelijkheden nóg groter worden.”
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"