Club Brugge werkt nog tien wedstrijden af dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge werkt nog tien wedstrijden af dit jaar. © Photo News

Money time voor Club Brugge: 10 matchen, 10 uitdagingen

Club BruggeFlauw voetbal, een magere 5 op 12, een donderpreek van Clement en slechts één op zes in Europa na de zege in Sint-Petersburg. Club Brugge moet in de resterende tien matchen voor Nieuwjaar beter doen dan vóór de interlandbreak, zoveel is zeker. Tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten - wij zochten en vonden tien uitdagingen.

2 reacties

 • Herwig Depoorter

  8 maanden geleden
  Hoeveel spelers van FCB zijn er dit jaar beter geworden ? Misschien De Ketelaere  maar ook die zal het op die manier niet redden.
 • dirk claeys

  8 maanden geleden
  word een utopie , overwinteren in Europa?, te licht bevonden  bij duivels , te licht in europa , Dennis met twee linkse voeten , het zal erop of eronder worden, hopelijk worden ze top, maar Clement weet het ook als het mislukt moet hij buiten door de achterdeur?
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hrubesch”
  voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangers

  Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hru­besch”

  Van 1977 tot 1988 werd Raymond Mommens door Guy Thys zowat vijftig keer naar de Heizel gesommeerd, maar verder dan 18 optredens in het nationale elftal kwam de middenvelder uit Lebbeke niet. Dat hij de volledige finale van het EK 80 tegen West-Duitsland tussen de lijnen stond, bleef het vroege hoogtepunt in de internationale loopbaan van de man die al meer dan twee decennia recordhouder is van het aantal wedstrijden in de Belgische topklasse (614 stuks) en die met de Belgische Uefa’s Europees kampioen was geworden. “Ik hoop echt dat de huidige generatie straks de oppergaai afschiet”, zegt Mommens.