José Izquierdo, Jack Hendry, Antonio Nusa en Faitout Maouassa
Volledig scherm
José Izquierdo, Jack Hendry, Antonio Nusa en Faitout Maouassa © Photo News/Club Brugge

Met Izquierdo als grote verrassing: de gekke Deadline Day van Club Brugge

Club BruggeClub Brugge heeft stevig uitgehaald op Deadline Day. Blauw-zwart stelde op de laatste dag van de transferperiode niet minder dan vier nieuwe spelers voor, waaronder oude bekende José Izquierdo en KV Oostende-verdediger Jack Hendry.

33 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Hendry goeie versterking voor achteraan ! Voor de rest hadden ze beter kwaliteit gekocht die direct inzetbaar waren ... Rare transfers weeral ...🙄
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  De geste van Club ten opzichte van Josè Ixquierdo is mooi, ook een beetje vrienden maken voor de Latijnse markt.verder vind ik hun jonge aankopen gewaagd en dik OK met toekomst gerichte visie. Èèn keer moeten bepalende en niet jonge dragende spelers vervangen worden. Succes gewenst.
 • Eric Raes

  2 maanden geleden
  Hadden beter lamkel ze en refaelov genomen ipv van spelers die misschien nog gans het seizoen niet speelbaar zijn, en waarom hebben ze mbokani niet genomen, die man kan scoren
 • Eric Raes

  2 maanden geleden
  Met die 35 miljoen dat ze nu uitgegeven hebben hadden ze beter 4 spelers gekocht die al konden spelen, nu hebben ze spelers gekocht die misschien nog gans het seizoen niet speelbaar zijn, waar zit het verstand bij Brugge
 • Raymond De Ridder

  2 maanden geleden
  Precies een veemarkt. Is dat geen mensenhandel?
 1. Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissingen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”
  HLN Sportcast
  9

  Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissin­gen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”

  Philippe Clement zette Ruud Vormer op de bank en bracht Mats Rits aan de aftrap tegen PSG. “Dit had ik in geen 1.000 jaar gedaan”, klonk het vooraf bij Jan Mulder. Maar na afloop kreeg de Club-coach wél gelijk. “Verrassend dat ‘brave Philippe’ zo’n zware beslissing durfde te nemen”, aldus Marc Degryse in onze nieuwste HLN Sportcast.