Marc Degryse in HLN Sportcast over de wankele Club-defensie: “Telkens drie goals moeten maken om te winnen, houd je niet vol”

HLN SportcastClub Brugge beleeft geen makkelijke periode. Het vormpeil is nog steeds erg wisselvallig, al rechtte blauw-zwart wel de rug met 6 op 6 in de competitie en de winst in de beker tegen Genk. Toch blijft zeker één aspect zorgen baren: de defensie. “Dat is hét werkpunt”, vindt Marc Degryse in HLN Sportcast.

5 reacties

 • nico baelde

  5 maanden geleden
  Koussounu weg, Deli weg, en geen van beiden deftig vervangen. Mechele is degelijk maar te traag, nsoki veel te nonchalant, Hendry momenteel niet in grootse vorm. Ricca/Sobol te plat, Mata heeft niet de vorm van verleden jaar. In de wintermercato zal er serieuze aanwinsten moeten bijkomen.
 • peter De ridder

  5 maanden geleden
  Betere en minder spelers kopen ! Enkel spelers kopen die meer meerwaarde geven aan de ploeg. Talentscouts moeten meer en intenser te werk gaan . Wat ben je met een talent die te lui is om extra meters te lopen. Het was duidelijk te zien hun eerste 2 matchen in europa , veel meer inzet en geloof . Die inzet en over mijn lijk mentaliteit heb ik niet meer gezien in de laatste 4 CH L matchen. Als je alles hebt gegeven stel je niemand teleur ook al verlies je.
 • John Ulmer

  5 maanden geleden
  Al 2 seizoenen is de verdediging het pijnpunt.
 • Linda D'Haese

  5 maanden geleden
  Nu weet hij het beter maar toen hij zelf aan het roer stond bij Club Brugge ging het nog veel slechter zou beter zwijgen
 • cor vermonden

  5 maanden geleden
  Zelf verrekte hij altijd de verdediging te komen helpen of steunen, de bij momenten grote luiaard.