Volledig scherm
PREMIUM

Manon de Vries kent zoonlief Noa Lang als geen ander: “Soms stuur ik hem: ‘Het wordt tijd om nog eens naar je psycholoog te bellen’”

Club BruggeWaar het moederhart van vol is, loopt de mond van over. Manon de Vries (47) praat honderduit over haar zoon, Noa Lang. Liefdevol én kritisch. Over wat hij deed met z’n eerste centjes als profvoetballer. Over die kwajongensstreken - het kostte hen eens 5.000 euro - in zijn periode bij de jeugd van Ajax. En over die zwaaiende armen op het veld - vanwaar komt dat toch? “Soms app ik hem tijdens de rust. ‘Wat is je probleem, Noa? Waarom ben je zo opgefokt?’” Een openhartige, innemende monoloog.

22 reacties

 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Albert, moest Rsca deze speler kunnen huren zou het in uw ogen de volgende Rensenbrink zijn, kopen kunnen ze niet want ze hebben het geld niet.
 • Wilfried Kumps

  4 maanden geleden
  En dan komen we weer bij het 'supporter'-gegeven uit... Fans van bvb. Anderlecht zouden deze speler ophemelen als hij voor 'hun' club speelde, en op dat moment zouden de fans van Brugge deze speler een omhooggevallen creatuur noemen... Dat noemen ze subjectiviteit. Wat vaststaat is dat hij kan sjotten, maar wat ook vaststaat is dat hij toch te weinig gebracht heeft in de voorbije seizoenshelft en misschien daardoor de gouden schoen niet gewonnen heeft?
 • JEAN-PIERRE MEIJERS

  4 maanden geleden
  Als zo bent dan is het zo, daar kun je een beetje aan schaven.Dat krijg je niet afgeleerd.Als je maar een goed karakter hebt en een hart op de juiste plaats.
 • john dewit

  4 maanden geleden
  Goeie voeten maar een enorm ego en weinig verstand.
 • van Dessel Wim

  4 maanden geleden
  Begenadigd voetballer, klasbak ! Alleen ... hopelijk krijgt hij zichzelf onder controle, al is dat maar zeer de vraag.