Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Mama Charles De Ketelaere over het droomjaar van haar zoon: “Ik zag hem liever tennissen dan voetballen”

Club BruggeAls één van haar patiënten vraagt wanneer Charles De Ketelaere (19) bij ‘de groene’ komt spelen, blijft ze beleefd. Durft ze niet te antwoorden dat die stap niet in z’n carrièreplanning past. Net voor de Brugse derby: Isabelle De Cuyper (47) – mama De Ketelaere – over het droomjaar van zoonlief. “En zeggen dat ik hem liever zag tennissen dan voetballen…”

  1. Christoph Daum blikt in biografie terug op periode in Brugge: “Club werkte als een toverdrank op mij, maar mijn relatie met Angelica stond op het spel”

    Christoph Daum blikt in biografie terug op periode in Brugge: “Club werkte als een toverdrank op mij, maar mijn relatie met Angelica stond op het spel”

    “Immer am Limit”. In zijn pas verschenen biografie beschrijft Christoph Daum hoe hij als trainer en mens grenzen opzocht, met zijn cocaïne-affaire in 2000 als breek- én keerpunt. Een bevlogen coach was de Duitser overal, óók bij Club Brugge waar hij zijn zelfgekozen afscheid in 2012 betreurt: “Had Verhaeghe me maar overtuigd om te blijven...”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement