Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Lawine aan matchen begint mentaal door te wegen bij Club Brugge (en dan moet het zwaarste nog komen)

CLUB BRUGGEAfgetroefd door Union Saint-Gilloise, weggepoetst door FC Porto. De marathon weegt door bij Club Brugge: ongetwijfeld fysiek, maar vooral mentaal. En dan moet de climax van de rollercoaster nog komen.

40 reacties

 • Carol Vander Cruyssen

  3 maanden geleden
  @Joseph Vande Reyd: Union heeft al méér gespeeld, want zij moesten nog een voorronde inde CL afwerken, tegen Rangers. En de bijna bovenaardse reddingen van Mignolet, verbloemen veel bij Club.
 • Willem Royemans

  3 maanden geleden
  Gaan we die weg op? Worden ze nog niet genoeg betaald? Ze moeten amper 10 jaar werken
 • Bart Dekort

  3 maanden geleden
  Als je graag fysiek en mentaal gezond blijft, kan je best niet instappen in de mallemolen van het profvoetbal. Haaien gekleed als bestuur, bonden of gokmaffia willen de molen steeds sneller laten draaien. Gelukkig kan men er elk moment afspringen, maar dan moet je tevreden zijn met een pak minder geld. Als ze nu eens in provinciale zouden gaan spelen en een job uitoefenen die bijdraagt aan de maatschappij? Te gewoontjes natuurlijk. En naar de schone vrouwen kan je dan ook fluiten.
 • Jan Daems

  3 maanden geleden
  Wat erg zeg! Ik heb echt medelijden met die jongens en dan nog moeten spelen voor een hongerloon. Ze zijn verdorie het zout op hun patatten niet waard als ze nu al aan de klaagmuur moeten gaan staan!
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Union, Anderlecht en Gent spelen exact hetzelfde aantal wedstrijden.. Dus stop met die nonsens
 1. “Mignolet heeft veel verdoezeld”: Degryse over het voorbije jaar van Club en het volgende, “dat belangrijk wordt voor imago Mannaert en Verhaeghe”
  PREMIUM
  Club Brugge

  “Mignolet heeft veel verdoezeld”: Degryse over het voorbije jaar van Club en het volgende, “dat belangrijk wordt voor imago Mannaert en Verhaeghe”

  “Als het nu ook met deze trainer niet lukt, zijn ze bij Club de verkeerde weg ingeslagen.” Tussen kerst en nieuw neemt onze huisanalist Marc Degryse het bewogen jaar van Club Brugge onder de loep en hij blikt ook vooruit naar 2023. Want dat wordt dus ook voor het bestuur opnieuw een beproeving, met eerst nog een zoektocht naar een opvolger voor Carl Hoefkens. “Je hebt een trainer nodig, die méér gewoon is. Iemand die in de Premier League gewerkt heeft bijvoorbeeld. Die erboven staat, want het was toch allemaal een beetje slap.”
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.