Eder Balanta in actie tegen LASK Linz.
Volledig scherm
Eder Balanta in actie tegen LASK Linz. © EPA

Last minute-deal: Club Brugge heeft Colombiaanse nummer 6 Balanta te pakken

25 reacties

 • DANNY DE CLERCK

  2 jaar geleden
  Aan alle anti-brugge commentaren ; 2 bemerkingen. 1e; Als eigen jeugd zoveel opbrengt of opgebracht heeft , hoe komt het dan dat Anderlecht financieel aan de grond zit ? 2e : waarom hebben ze dan nu een achttal nieuwe buitenlanders gekocht ?
 • kelly Bernaert

  2 jaar geleden
  @Jacques: ze niet beter gaan vissen? moesten die Belgen het niveau halen dat ze MOETEN halen blijven ze altijd staan! ik vind het ook erg maar dat is bij gebrek aan betere, die belgen krijgen het onmiddellijk moeilijk in hun hoofd als ze eens in de eerste ploeg staan: vrouwen, dansings Sint niklaas en Antwerpen! Dat ze eerst eens op hun voetjes op de grond blijven en hun presetaties in de verf zetten maar neen liever op vertier gaan! dat is het verschil!
 • LUC HUON

  2 jaar geleden
  Begrijp Brugge niet , ze hebben een goede kern en geld in kas, maar al dat geld moet absoluut de deur ui, toch niet voor die 6 CL wedstrijden?
 • Jacques Hillaert

  2 jaar geleden
  Allee mannen gelijk Rits ( een Belg ) die zullen ook weeral verdwijnen, ik laat mijn kleinkind nooit nog voetballen , op de meet wordt ge toch vergeten, triestig
 • Dirk Tuymans

  2 jaar geleden
  Met veel praat ene van Tottenham willen gaan halen en dan uit armoede ene van Bazel kopen..! Wa ne stunt seg...