Noa Lang.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang. © Photo News

Lang blijft megapopulair in Jan Breydel, en dat na moeilijke zomer(mercato): “Hoe graag hij ook in Brugge is, je merkte dat hij onrustiger werd”

Club BruggeIn augustus was de focus even zoek, vandaag amuseert hij zich opnieuw te pletter. Noa Lang (22), waanzinnig populair in Jan Breydel, klaar voor dé grote avond. “Drop Noa in een vol Bernabéu en hij zal gewoon zijn ding doen”, weet zijn makelaar Bart Baving.

8 reacties

 • nico baelde

  1 maand geleden
  Gisteren tegen PSG zijn marktwaarde serieus opgetrokken. Onder de 50 miljoen zou ik hem niet wegdoen. Was gisteren beter dan neymar en was een gesel voor de PSG verdediging. Vrees dat hij weg is in januari, mits de juiste prijs.
 • john dewit

  1 maand geleden
  Heel goeie voetballer maar hij zou beter normaal spreken en iets nederiger zijn ,kijk naar Cdk!
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Now, je bent een meerwaarde. Toon je met al je kwaliteiten, je bent niet naar Club gekomen om er te blijven, verhoog je waarden voor uzelf en voor de Club die je die kansen geeft. Wees verstandig.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Ik vrees dat hij volgend t'jaar zal vertrekken uit België Hij verdient natuurlijk zijn kans in het buitenland Succes verder
 • jos kenis

  1 maand geleden
  De Engelse ploegen hebben ook gezien wat er met Izquierdo en Moraes is gebeurd en ze zijn niet meer bereid om zo maar 25 of 30 miljoen op tafel te leggen. Daarom zijn Onuachu en Lang hier nog. Met deze poule mag Lang blij zijn dat hij gebleven is, dat podium krijgt hij maar één keer, hetzelfde geldt voor Sowah en De Ketelaere.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.
 3. Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurgesteld en dat is goed”
  Club Brugge
  10

  Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurge­steld en dat is goed”

  Vandaag stond Philippe Clement daags voor de wedstrijd tegen KV Oostende de pers te woord. De T1 van Club Brugge had het onder meer over de 6-1 pandoering in Gent en het niet in actie komen van De Ketelaere, Vanaken en Mechele bij de Rode Duivels in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. “Je kunt over alles zagen en klagen, maar ik ben blij dat die jongens international zijn.”