Noa Lang.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang. © Photo News

Lang blijft megapopulair in Jan Breydel, en dat na moeilijke zomer(mercato): “Hoe graag hij ook in Brugge is, je merkte dat hij onrustiger werd”

Club BruggeIn augustus was de focus even zoek, vandaag amuseert hij zich opnieuw te pletter. Noa Lang (22), waanzinnig populair in Jan Breydel, klaar voor dé grote avond. “Drop Noa in een vol Bernabéu en hij zal gewoon zijn ding doen”, weet zijn makelaar Bart Baving.

8 reacties

 • nico baelde

  1 week geleden
  Gisteren tegen PSG zijn marktwaarde serieus opgetrokken. Onder de 50 miljoen zou ik hem niet wegdoen. Was gisteren beter dan neymar en was een gesel voor de PSG verdediging. Vrees dat hij weg is in januari, mits de juiste prijs.
 • john dewit

  1 week geleden
  Heel goeie voetballer maar hij zou beter normaal spreken en iets nederiger zijn ,kijk naar Cdk!
 • Gilbert Vermeersch

  1 week geleden
  Now, je bent een meerwaarde. Toon je met al je kwaliteiten, je bent niet naar Club gekomen om er te blijven, verhoog je waarden voor uzelf en voor de Club die je die kansen geeft. Wees verstandig.
 • eric debanne

  1 week geleden
  Ik vrees dat hij volgend t'jaar zal vertrekken uit België Hij verdient natuurlijk zijn kans in het buitenland Succes verder
 • jos kenis

  1 week geleden
  De Engelse ploegen hebben ook gezien wat er met Izquierdo en Moraes is gebeurd en ze zijn niet meer bereid om zo maar 25 of 30 miljoen op tafel te leggen. Daarom zijn Onuachu en Lang hier nog. Met deze poule mag Lang blij zijn dat hij gebleven is, dat podium krijgt hij maar één keer, hetzelfde geldt voor Sowah en De Ketelaere.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.