clubbrugge.be
Volledig scherm
© clubbrugge.be

Kopstoot komt Nsoki duur te staan, Fransman mist drie komende (oefen)wedstrijden

31 reacties

 • Gert De Boeck

  1 maand geleden
  En als ze in extremisch een oefenwedstrijdje organiseren tegen een 4e provincialer is zijn schorsing toch voorbij?
 • Els Martin

  1 maand geleden
  De enige realistische straf is een seizoen eruit. Dit soort spelers hoeven we echt niet...hij moet leren roeren voor het overkookt
 • Marc Ons

  1 maand geleden
  deze straf is een lachtertje
 • PHILIPPE Leemans

  1 maand geleden
  apprecieer eerlijke mening van Brugge-supporters, & 3 wedstrijden is een lachertje, de macht van een voorzitter
 • Ronny Popelier

  1 maand geleden
  Niet schorsen voor oefenwedstrijden, maar voor de eerste compitie wedstrijden bij de start. Anderzijds is 3 speeldagen onvoldoende, minimum 5 wedstrijden . Of telt de fairplay niet meer in België, of beter voor Brugge alleen. Daar helden precies altijd andere regels in hun voordeel.
 1. Bezoek met privéjet levert Maldini voorlopig geen akkoord op over De Ketelaere: Milan pokert met 32 miljoen
  Play
  Club Brugge
  54

  Bezoek met privéjet levert Maldini voorlopig geen akkoord op over De Ketelaere: Milan pokert met 32 miljoen

  Een goed gesprek, maar geen akkoord. Dat is de uitkomst van het onderhoud tussen Club Brugge en Milan-directeurs Paolo Maldini en Ricky Massara, die in de vooravond vanop Oostende terug naar Milaan zijn gevlogen. “Hoe het ging? Goed. Er is vertrouwen. Of we een deal gaan sluiten? We gaan het proberen”, reageerde Maldini bij terugkomst in Italië. De komende dagen moet blijken of de Rossoneri de nodige inspanning willen leveren om Charles De Ketelaere binnen te halen. Milan hoopt tegen zaterdag duidelijkheid te hebben.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.