Alfred Schreuder.
Volledig scherm
Alfred Schreuder. © Photo News

Kleedkamer lovend over Schreuder die bij eerste optreden gelijkspeelt, Mignolet: “Een nieuwe sfeer, een nieuw elan: dat hadden we nodig”

Club BruggeAlfred Schreuder heeft zijn intrede bij Club niet gemist. Los van die 0-0 tegen Karlsruher, is de kleedkamer lovend. “Zijn aanpak past bij deze groep.”

11 reacties

 • HUGO WILLEMS

  4 maanden geleden
  Het is te hopen voor Club dat Clement het probleem was. Ik denk eerder dat dit een bleek seizoen wordt zonder prijzen.
 • Giuseppe Casto

  4 maanden geleden
  Allemaal schrik om op de bank te moeten wegkwijnen dus allemaal ja knikkers
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Had er iemand gedacht dat ze de nieuwe trainer al zouden bekritiseren
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Een scoreloos gelijkspel tegen een Duitse tweedeklasser is al zeker geen bemoedigend begin voor de Fred.
 • Frans Amerijckx

  4 maanden geleden
  Het was op tussen Clement en de spelers,maar voorts was het zo een goeie,er zullen er zijn die nu veeeeel meer gaan lopen op het veld. De Hollanders gaan nu wel uit hun kot komen.
 1. Vormer drinkt shotjes met Hoefkens en Vanaken tapt pinten: een blik achter de schermen van het Brugse kampioenenfeest
  Play
  Club Brugge
  1

  Vormer drinkt shotjes met Hoefkens en Vanaken tapt pinten: een blik achter de schermen van het Brugse kampioenen­feest

  Er is al veel gezegd, getoond en geschreven over de Brugse kampioenenenparty die afgelopen zondag tot in het holst van de nacht duurde, maar beelden vanop het ‘privéfeestje’ van de Brugse selectie in het Oud Gemeentehuis in Varsenare: die had u nog van ons te goed. Op de filmpjes is onder meer te zien hoe Ruud Vormer een shotje deelt met assistent-trainer Carl Hoefkens en hoe Hans Vanaken zijn vijfde Brugse oppergaai vierde door volleerd cafébaas te gaan spelen. En zeggen dat er komende zondag en maandag nog twee zulke feestjes op het programma staan...
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.