De fans van Club Brugge.
Volledig scherm
De fans van Club Brugge. © Club Brugge

KIJK. Harde kern Club Brugge zet wedstrijd op Antwerp op scherp met bezoek aan training, Skov Olsen weer out

De fans van Club laten zich gelden. Daags voor de topper op de Bosuil, bracht de harde kern een bezoekje aan de training van blauw-zwart in het Basecamp in Westkapelle. Met medeweten én goedkeuren van de club, dat de deuren voor de leden van de Brugse harde kern openzette.

24 reacties

 • Marcel Winckels

  2 maanden geleden
  Misschien is supporters een beter woord , ik heb toch niks gehoord over baldadigheid, enkel wa aanmoedigen. Hopelijk kunnen we winnen, we kunnen het gebruiken na het stadiodossier van deze week.
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  Denk dat ze het heel moeilijk gaan krijgen in Antwerpen. Een puntje zou al heel goed zijn.
 • Isabelle Van den Abeele

  2 maanden geleden
  Als je al moet op training die mannen motiveren is het veer gekomen Maar er zitten al nie te veel snuggere supporters bij waarschijnlijk
 • Tom Labeeuw

  2 maanden geleden
  Meer volk van club op training van de helft van de eerste klassers in thuismatchen
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Denk het niet patrick.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Speelt hij nu een minder seizoen of niet? Statistieken spreken in het voordeel van Vanaken: “Misschien zijn jullie wat te streng voor Hans”
  PREMIUM
  38

  Speelt hij nu een minder seizoen of niet? Statistie­ken spreken in het voordeel van Vanaken: “Misschien zijn jullie wat te streng voor Hans”

  Hans Vanaken (30) lijkt bezig aan een minder seizoen in de Jupiler Pro League. Perceptie is realiteit - of toch niet? Want de statistieken tonen een ander beeld. Een inschatting, met de stem van een man die de dubbele Gouden Schoen van Club Brugge goed kent: Ivan Leko. “Hans stevent weer af op een ‘double-double’ in doelpunten en assists. Waarom zou het dan minder draaien?”