De fans van Club Brugge.
Volledig scherm
De fans van Club Brugge. © Club Brugge

KIJK. Harde kern Club Brugge zet wedstrijd op Antwerp op scherp met bezoek aan training, Skov Olsen weer out

De fans van Club laten zich gelden. Daags voor de topper op de Bosuil, bracht de harde kern een bezoekje aan de training van blauw-zwart in het Basecamp in Westkapelle. Met medeweten én goedkeuren van de club, dat de deuren voor de leden van de Brugse harde kern openzette.

24 reacties

 • Marcel Winckels

  2 maanden geleden
  Misschien is supporters een beter woord , ik heb toch niks gehoord over baldadigheid, enkel wa aanmoedigen. Hopelijk kunnen we winnen, we kunnen het gebruiken na het stadiodossier van deze week.
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  Denk dat ze het heel moeilijk gaan krijgen in Antwerpen. Een puntje zou al heel goed zijn.
 • Isabelle Van den Abeele

  2 maanden geleden
  Als je al moet op training die mannen motiveren is het veer gekomen Maar er zitten al nie te veel snuggere supporters bij waarschijnlijk
 • Tom Labeeuw

  2 maanden geleden
  Meer volk van club op training van de helft van de eerste klassers in thuismatchen
 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Denk het niet patrick.
 1. KIJK. Waarom Club blij mag zijn met een punt: alle kansen van Cercle Brugge op een rijtje gezet
  Jupiler Pro League
  9

  KIJK. Waarom Club blij mag zijn met een punt: alle kansen van Cercle Brugge op een rijtje gezet

  Club Brugge werd gisteren helemaal onder de voet gelopen door een dominant Cercle Brugge. Blauw-zwart mocht van geluk spreken dat het nog een puntje overhield aan een intense Brugse derby. Gouden Schoen Simon Mignolet moest meerdere keren zijn kunnen etaleren om Club Brugge recht te houden. De pancarte met statistieken na afloop sprak boekdelen. 28 doelpogingen voor Cercle, tegenover 7 voor blauw-zwart. Al kreeg de Vereniging wel maar 10 van die 28 doelpogingen tussen de palen.
 2. “Dit proeft naar meer”: Jorne Spileers (18) mocht na lang wachten opnieuw tonen wat hij in z’n mars heeft
  21

  “Dit proeft naar meer”: Jorne Spileers (18) mocht na lang wachten opnieuw tonen wat hij in z’n mars heeft

  Dreams come true. Vorig seizoen speelde Jorne Spileers (18) nog bij de U18 van Club, vandaag kreeg hij van kersvers T1 Rik De Mil een tweede basisplaats in de competitie. Spileers, die in oktober debuteerde onder Hoefkens, verving tegen Standard de geschorste Brandon Mechele. “1A is 1B niet, maar ik denk dat het goed was”, vertelde hij na de zege. En zeggen dat hij nog niet zo gek lang geleden nog gestraft werd op school na een rondje kastanje-gooien.
 1. Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”
  PREMIUM
  6

  Nederland­se stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linker­flank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

  De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit - plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot, weldra, Oranje?