Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Keeperstrainer van Liverpool vindt dat Club vertrouwen in Mignolet niet mag verliezen: “Hij gaat zo weer knallen”

Club BruggeZijn mindere periode ten spijt, twijfelt niemand bij Club Brugge aan Simon Mignolet. Ook keepertrainer bij Liverpool John Achterberg niet, met wie we de dip van ‘Big Si’ onder de loep nemen: “In de Premier League zie ik nog steeds veel minder goeie keepers dan Simon.”

20 reacties

 • joseph Leysen

  3 weken geleden
  Mignolet is gewoon een topkeeper. Laar daar geen twijfel over bestaan. Supplementair heeft de man bakken ervaring om de ploeg te helpen. Trouwens in de JPL zijn er nog een aantal zeer goede doelmannen, en daarom nog niet altijd de bekendste namen.
 • Kurt Clement

  2 maanden geleden
  Simon Mignolet is en blijft een goede keeper ! Het nadeel van een keeper is nu eenmaal dat een foutje bijna altijd resulteert in een tegendoelpunt, terwijl dit voor een veldspeler veel minder het geval is. Hoe je het ook draait of keert: Club Brugge heeft een topkeeper in huis en moet dus niet teveel twijfelen ! Hij is nog altijd een puntenpakker voor zijn club !
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Mignolet is nog steeds de beste van België. Daarmee is alles gezegd. Vooral wat de prestaties en de blunders van de andere keepers in de JPL betreft.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ik vind hem gewoon een degelijke doelman , niks meer, niks minder, geen steengoeie maar er zijn er veel die beter zijn, ook in onze kneusjescompetitie. Hij flatert regelmatig.
 • nick verheyen

  2 maanden geleden
  Mignolet staat nog niet in de europese top 30 van keepers, alleen fcb fans vinden hem een wereldkeeper, maakt elk jaar zijn blunders en meer dan genoeg,hij beseft zelf ook wel dat buiten 1goed jaar in liverpool hij niet hoger moet mikken dan de pintjesliga