Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Jack Hendry na véél omzwervingen éindelijk op zijn plaats: “Getoond dat ik geen paniektransfer ben”

Club BruggeScotland, the Brave. Of hoe Jack Hendry (26) zonder verpinken de nieuwe verdedigingsleider van Club Brugge werd: “Mijn hobbelig parcours heeft mij mentaal ijzersterk gemaakt.”

5 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  4 weken geleden
  Sterk,sterk,sterk? Een beetje meer overzicht zou er nogbij kunnen, daarom speelt hij bij Club
 • john dewit

  4 weken geleden
  Heeft zijn plaatst in dit fantastische Brugge!
 • Marc Grootaerdt

  4 weken geleden
  Nooit getwijfeld dat hij de leider wordt van een grote club. FCB is zeker een tussenstop. Oostende zag het goed hem een kans te geven om daarna zijn carriere de wending te geven die hij verdient.
 • jan boden

  4 weken geleden
  Door de opstapclausule in zijn contract had Brugge hem ook in juni kunnen halen in plaats van op 31 augustus. Op dat vlak begaat het management toch een flater vind ik. We zullen vanavond zien wat hij waard is want ze zullen constant op snelheid worden gepakt.
 • eric debanne

  4 weken geleden
  Goeie versterking voor Brugge ! Zeker geen paniektransfer Zeker een meerwaarde achteraan stevig en sterk Succes verder voor hem en club Brugge !
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Hans Vanaken geniet na van historische Champions League-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelftal is heel mooi”
  Club Brugge
  4

  Hans Vanaken geniet na van histori­sche Champions Lea­gue-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelf­tal is heel mooi”

  Hans Vanaken en Club Brugge hielden gisteren het sterrenensemble van Paris Saint-Germain in toom. Blauw-zwart heeft volgens de doelpuntenmaker dan ook een nieuwe stap gezet op het Europese toneel. “We hebben bewezen dat we ook tegen grote tegenstanders een resultaat kunnen halen”, klinkt het in een gesprek met VTM Nieuws.