Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Jack Hendry na véél omzwervingen éindelijk op zijn plaats: “Getoond dat ik geen paniektransfer ben”

Club BruggeScotland, the Brave. Of hoe Jack Hendry (26) zonder verpinken de nieuwe verdedigingsleider van Club Brugge werd: “Mijn hobbelig parcours heeft mij mentaal ijzersterk gemaakt.”

5 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Sterk,sterk,sterk? Een beetje meer overzicht zou er nogbij kunnen, daarom speelt hij bij Club
 • john dewit

  1 jaar geleden
  Heeft zijn plaatst in dit fantastische Brugge!
 • Marc Grootaerdt

  1 jaar geleden
  Nooit getwijfeld dat hij de leider wordt van een grote club. FCB is zeker een tussenstop. Oostende zag het goed hem een kans te geven om daarna zijn carriere de wending te geven die hij verdient.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Door de opstapclausule in zijn contract had Brugge hem ook in juni kunnen halen in plaats van op 31 augustus. Op dat vlak begaat het management toch een flater vind ik. We zullen vanavond zien wat hij waard is want ze zullen constant op snelheid worden gepakt.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Goeie versterking voor Brugge ! Zeker geen paniektransfer Zeker een meerwaarde achteraan stevig en sterk Succes verder voor hem en club Brugge !
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Club-fans clashen met politie in Madrid: blauw-zwarte heethoofden, die zelf met stoelen gooien, gewelddadig aangepakt door agenten voor match bij Atlético
  Play
  Champions League
  24

  Club-fans clashen met politie in Madrid: blauw-zwar­te heethoof­den, die zelf met stoelen gooien, geweldda­dig aangepakt door agenten voor match bij Atlético

  Een deel van de Anderlecht-fans maakten het gisteren te bont in Londen, maar ook Brugse supporters waren eerder deze week niet onbesproken. Vlak voor ze woensdagavond afzakten naar het Wanda Metropolitano van Atlético, kregen ze het aan de stok met de politie op Plaza Mayor, in het centrum van Madrid, waar het feestje al vroeg op de middag was losgebarsten en weinig aan de hand was. De agenten wilden de Brugse fans naar de metro richting het stadion begeleiden, maar toen liep het mis.