Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Isabelle De Cuyper, de mama van kampioenentalent Charles De Ketelaere: “Zo trots, want hij stond er
op alle grote momenten”

Club Brugge“Ja, hoor, dit doet wat met een moederhart.” Isabelle De Cuyper, de mama van Charles De Ketelaere, beleefde gisteren een zeer stressvol dagje. De titel die haar 20-jarige zoon voor Club Brugge in Anderlecht over de streep hielp trekken, volgde ze in haar eentje voor de televisie. In de schaduw van Jan Breydel, waar Charles doorbrak en waar hij nog altijd in “hotel mama” woont. “Ik heb er toch een glaasje champagne op gedronken. Benieuwd wanneer hij me een berichtje gaat sturen.”

15 reacties

 • Gaby Vercruysse

  5 maanden geleden
  Proficiat Mevr Isabelle met uw zoon Charles voor zijn mooie wedstrijd alsook reeds het ganse seizoen. Is een Topper en ook met verstand , bescheidenheid en opvoeding. Succes verder voor CDK. Groeten Gaby en Marie Vercruysse (ex KHCB )
 • Redgy VAN SANTE

  5 maanden geleden
  Dat hij maar met zijn voetjes op de grond blijft en nog 2 seizoenen blijft. Hopelijk begeleiden zijn ouders hem goed.
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Ze mag heel fier zijn op haar zoon Charles Super prestatie tegen paars-wit niet tegen Jan & Mieke eh ! Laat de andere maar zeveren ...
 • Anne 's Heeren

  5 maanden geleden
  Fier? Misschien wel voor z'n voetbalprestaties maar voor z'n gedrag nadien?? Ik zou beschaamd zijn als moeder als mijn zoon zo alle regels aan z'n laars lapt in tijden waarin mensen vechten voor hun leven. En in tijden waarin mensen zoveel dierbaren hebben moeten afgeven. En dan zelf verpleegster zijn...amai geen respect!!
 • Marianne De Backer

  5 maanden geleden
  Top kerel hopelijk blijft hij nog wat bij Brugge je mag trots zijn opje jongen