Simon Mignolet.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Mignolet. © Photo News

INTERVIEW. Simon Mignolet (33) verre van klaar bij Club Brugge: “Mijn droom? Titel pakken met mijn zoon in de tribune”

Club BruggeHet woord ‘Cercle’ is tijdens het interview niet gevallen. Bij de start van zijn derde seizoen kijkt Simon Mignolet véél verder dan de stadsderby: “Zeg nooit nooit, maar ik kan mij geen betere plek inbeelden dan hier.” Een gesprek met nummer één van Club over Michy Batshuayi, het loon van Odilon Kossounou en de Olympische spelen. 

2 reacties

  • Rik Hofman

    2 maanden geleden
    Toen FCB Mignolet twee jaar geleden binnen haalde, dacht ik: eindelijk hebben ze het licht gezien. Ik dacht al veel langer dat die veel te goed was voor een plaats op de bank van een topclub. Je traint toch niet om niet te spelen. Geen wonder dat die zich goed voelt: gerespecteerd en goed betaald.
  • Danny Debbaut

    2 maanden geleden
    Topkeeper zonder kapsones met een nuchtere kijk en bovenal een op en top proffesional. Met Simon erbij, heeft CLUB één van de betere transfers van de voorbije jaren gerealiseerd; ook al is de bestbetaalde speler in de JPL. Na zijn actieve carrière is hij zeker voorbestemd om bij CLUB te blijven EN geen twijfel dat zoontje erg fier zal zijn in mei volgend jaar .. met de 3 e opeenvolgende titel !!