Volledig scherm
PREMIUM

INTERVIEW. Goudhaantje Charles De Ketelaere over zijn beste positie en interesse van AC Milan, Napoli en Atalanta: “Mooie ploegen...”

Club BruggeDe kick-off. Met Charles De Ketelaere (20) – prins die koning wil worden-, over het missen van het EK, z’n toekomst, die bewuste titelviering én z’n ideale positie: “Centraal heb je meer aan mij dan op de flank. Dat is voor Club toch ook het interessantste?”

11 reacties

 • Wouter Santy

  2 maanden geleden
  Heel goeie voetballer en grote mekkeraar
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @allard Emile : net zoals Doku het bij jouw ploeg bewezen heeft dat hij heel hard kan lopen, heel goed kan dribbelen maar de goal niet weet staan? CDK zal mettertijd iets hoger mikken dan Rennes, nu ja, hij speelt bij club nu al bij een betere ploeg dan Doku bij Anderlecht.
 • nick verheyen

  2 maanden geleden
  Mss dit jaar dan eens meer dan 5 wedstrijden top zijn en uw statistieken serieus opkrikken want dat was vorig helemaal gene vette, eerst bewijzen en dan ophemelen aub
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat hij niet "hard" genoeg is om het in een grote competitie te maken
 • LUC D'HAEMERS

  2 maanden geleden
  Een zeer nuchtere analyse van een jonge beloftevolle speler ! Het gaat je goed Charles !!
 1. 19-jarige doelman Senne Lammens zet ondanks foutje ijzersterke prestatie neer in vuurdoop: “Koele kikker, die weet wat hij wil”
  PREMIUM
  Club Brugge

  19-jarige doelman Senne Lammens zet ondanks foutje ijzerster­ke prestatie neer in vuurdoop: “Koele kikker, die weet wat hij wil”

  Nog geen tien jaar geleden scoorde hij bij FCV Dender vanuit álle hoeken, nu heeft hij z’n eerste prijs met Club Brugge te pakken. Senne Lammens (19) straalde vertrouwen uit tussen de palen en pakte uit met een paar knappe tussenkomsten. Een jeugdzonde in het slot als kleine smet op de vreugde. Intimi schetsen het verhaal van een koele kikker, perfectionist ... en ex-spits: “Senne schoot van óveral naar doel... en alle ballen vlogen binnen.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.