Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere. © Gregory Van Gansen / Photo News

INTERVIEW. Charles De Ketelaere, openhartig en doodeerlijk: “Ik de ideale schoonzoon? Het durft al eens te knetteren met mijn vriendin”

Club BruggeBelgië ligt aan zijn voeten. De wereld moet straks volgen. Charles De Ketelaere (20), de chouchou én topschutter van Club, in een openhartig en doodeerlijk interview: “Ik zal nooit roepen dat ik de Gouden Schoen moet winnen.”

32 reacties

 • Ricky Rivalis

  5 maanden geleden
  Er wordt met die gouden schoen te weinig gekeken naar kleine ploegen. Als ik zie hoe goed ploegen zoals OHL, Cercle en Union spelen, dan is het verschil met Brugge niet groot. Union met Vanzeir, Undav, Mitoma, Lapoussin, Nielsen, Teuma. Undav 16 goals, 9 assists. Vanzeir 11 goals, 7 assists. Vanaken 6 goals, 5 assists. De Ketelaere 9 goals, 6 assists. 6 punten voor in klassement met 15 overwinningen tov 11 voor Brugge. Maar wat baten kaars en bril. Zeker een heel goede jonge speler, success!
 • cor vermonden

  5 maanden geleden
  Ja Kompany heeft nog niks afgeleverd met zijn ( jonge ) gastjes. Zullen niet in top tien voorkomen.
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  CDK wint de Gouden Schoen. Schrijf dat maar op. Wie zou hem anders moeten krijgen?? Vanaken of Noa Lang? Als De Bilde hem indertijd al won op zeer jonge leeftijd zonder al iets bewezen te hebben...
 • Magali Clement

  5 maanden geleden
  Meer dan verdiend Charles! Wat jij voor ons clubke al gedaan hebt. En je mag er zeker van zijn dat je hem zal hebben!
 • nico baelde

  5 maanden geleden
  CDK, Vanaken, lang, in deze volgorde. Onuachi was heel goed in eerste stemprocedure maar dit jaar echt een schim van zichzelf. Noach Lang idemdito, dit jaar nog niet de Lang van verleden jaar gezien. Misschien morgen?