Ferran Jutglà als speler van Barcelona
Volledig scherm
PREMIUM
Ferran Jutglà als speler van Barcelona © Barcelona

“In januari al wou hij álles weten over Club”: hoe Ferran Jutglà de stap van Barça B naar de Champions League in mum van tijd verteerde

Club BruggeOpgegroeid in armoede, gisteren dé held van Club Brugge tegen Atlético in de Champions League. Niet eens zo lang nadat hij werd doorgestuurd bij Espanyol en Barcelona, schrijft de Spaanse pers Ferran Jutglà (23) de WK-selectie in. En of het snel gaat voor de Spaanse spits, die zich razendsnel integreerde bij blauw-zwart. “Ferran komt uit een werkersfamilie, hij had al snel door dat dit voor hem dé club was. ‘No Sweat/No Glory’, niet?”

7 reacties

 • Dany Herman

  6 maanden geleden
  Die gaat opnieuw de kassa laten rinkelen
 • Guy Lefebure

  6 maanden geleden
  Prima spits, ligt goed in de groep, vriendelijk, altijd in beweging, technisch zeer goed. Doet ook verdedigd werk door druk te zetten. Prima aankoop.
 • Nicolas S'Jongers

  6 maanden geleden
  Knap gedaan
 • John Ulmer

  6 maanden geleden
  al bij de eerste oefenmatch kon je vaststellen: hij ziét het, het kàn het, hij wil het.
 • Lieve Burssens

  6 maanden geleden
  De nieuwe Haaland? Nog niet tot aan diens enkels!
 1. “No balls, no glory”: onze Club-watcher vindt dat Vanaken, Mignolet en co nú moeten opstaan
  PREMIUM
  1

  “No balls, no glory”: onze Club-wat­cher vindt dat Vanaken, Mignolet en co nú moeten opstaan

  Exit Parker, enter Rik De Mil als nieuwe T1 van Club Brugge . Met de komst van Standard staan hij én blauw-zwart meteen voor een match waarin een topvierplaats op het spel staat. En dat terwijl Club al weken Club niet meer is. Wat moet dat straks worden? Het zal vooral belangrijk zijn om het veld op te stappen met het mes tussen de tanden, meent onze Club-watcher. “Met de rem op voetballen is uitgesloten. Club is het aan zichzelf verplicht om met lef en durf te spelen de komende weken.”