Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik reken graag, ik heb nog voor ingenieur gestudeerd, maar nu heeft dat geen zin”, Clement en Mignolet blikken vooruit op match tegen “sterkste ploeg in de poule”

Club BruggeClub Brugge is morgenavond toe aan z'n derde opdracht in de Champions League. Tegenstander met dienst deze keer is het Borussia Dortmund van Rode Duivels Axel Witsel, Thorgan Hazard en Thomas Meunier, die dus zijn ex-ploeg in de ogen kijkt. Club-coach Philippe Clement wil vooral nog niet gaan rekenen, terwijl doelman Simon Mignolet zijn ploegmaats op scherp zet.

3 reacties

 • DEVOS GINO

  2 jaar geleden
  Eerst zenit de sterkste ploeg dan lazio en nu dortmund ja clement zo speel je altijd tegen de sterkste ploeg e en als je verliest kun je dan zeggen het was wel tegen de sterkste ploeg
 • Kris Verstraelen

  2 jaar geleden
  aan de IHAM! Philippe heeft nog voor de mini-voetbalploeg gespeeld... en we wonnen altijd met hem als verdediger! Toffe gast! Veel succes!  Kve
 • David Lievens

  2 jaar geleden
  Ik denk dat we eerder moeten hopen dat Deli wel degelijk positief test. de laatste drie doelpunten die we slikken zijn op zijn rekening. Laat Ricca dan maar starten.
 1. Club Brugge wint oefenpot
op KV Oostende (1-3) met
Balanta in de rol van Odoi

  Club Brugge wint oefenpot op KV Oostende (1-3) met Balanta in de rol van Odoi

  Club Brugge ging vandaag oefenen op KV Oostende en won de partij in de Diaz Arena tegen het nummer 12 van de Jupiler Pro League al bij al vrij makkelijk. In de eerste helft hield KVO vrij goed stand, nadat het langs Ambrose snel reageerde op een vroeg tegendoelpunt van Deketelaere. De jonge Rode Duivel liet in het tweede kwartier enkele goede kansen op een tweede Brugse treffer onbenut, met vooral een goede parade van doelman Schelfhout op een strak schot van CDK.
 2. Toch geen incidentloze titelviering Club Brugge: vuurpijl richting bezoekersvak van Anderlecht
  Play
  Jupiler Pro League
  8

  Toch geen incidentlo­ze titelvie­ring Club Brugge: vuurpijl richting bezoekers­vak van Anderlecht

  De titelviering van Club Brugge gisteren liep zeker niet uit de hand, maar toch laat een opvallend incident een wrange nasmaak achter. Een aantal supporters ging de titel ostentatief vieren voor de neus van de bezoekers uit Brussel en een enkeling vond het nodig om een vuurpijl richting de Anderlecht-supporters te gooien. Iets dat we dit seizoen helaas ook al zagen tijdens de Antwerpse derby. Bij Club klinkt het dat de vuurpijl eerst door de Anderlecht-aanhang werd gegooid.