Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik reken graag, ik heb nog voor ingenieur gestudeerd, maar nu heeft dat geen zin”, Clement en Mignolet blikken vooruit op match tegen “sterkste ploeg in de poule”

Club BruggeClub Brugge is morgenavond toe aan z'n derde opdracht in de Champions League. Tegenstander met dienst deze keer is het Borussia Dortmund van Rode Duivels Axel Witsel, Thorgan Hazard en Thomas Meunier, die dus zijn ex-ploeg in de ogen kijkt. Club-coach Philippe Clement wil vooral nog niet gaan rekenen, terwijl doelman Simon Mignolet zijn ploegmaats op scherp zet.

3 reacties

 • DEVOS GINO

  1 jaar geleden
  Eerst zenit de sterkste ploeg dan lazio en nu dortmund ja clement zo speel je altijd tegen de sterkste ploeg e en als je verliest kun je dan zeggen het was wel tegen de sterkste ploeg
 • Kris Verstraelen

  1 jaar geleden
  aan de IHAM! Philippe heeft nog voor de mini-voetbalploeg gespeeld... en we wonnen altijd met hem als verdediger! Toffe gast! Veel succes!  Kve
 • David Lievens

  1 jaar geleden
  Ik denk dat we eerder moeten hopen dat Deli wel degelijk positief test. de laatste drie doelpunten die we slikken zijn op zijn rekening. Laat Ricca dan maar starten.