Sargis Adamyan.
Volledig scherm
PREMIUM
Sargis Adamyan. © Florian Van Eenoo Photo News

Huurling Sargis Adamyan (28) voetbalt zich bij Club weer in de kijker: “Vertrouwen al goed terugbetaald”

Jupiler Pro LeagueSargis Adamyan is een uitzonderlijke laatbloeier in het topvoetbal. Pas op 26 jaar brak de Armeen door in de Bundesliga, nu helpt hij Club als huurspits - al vijf goals in twee maanden - in de titelstrijd. “We wonnen de laatste zeven duels, dat nu nog eens en we zijn kampioen.”

9 reacties

 • André Christiaens

  3 maanden geleden
  Had onze bier competitie 1A, 18 gelijk en volwaardige clubs waar zou den Union dan staan? Nu waren er hoogstens 3-4 waar FCB in de maand december ontredderd was door ruzie in en buiten de kleedkamers of den Union deed niet mee.Van vaar komt Gent - Anderlecht in het klassement vandaan, uit 14 -15 stelling. Union 12 punten voorsprong en nu geen kampioen spelen, waar ligt de fout, toch bij Union zelf, 't is toch niet de fout van Mazzu, maar wel van die op het veld staan, zweven het kon niet op.
 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Amaai een huurspeler die Bayern Brugge moet redden. Zowat de Zirkzee van Brugge maar dan zonder technische bagage. Wat een smet en domper voor de grote vedettenploeg en zijn supporters. Een huurspeler begot!
 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Albert blijkbaar ben je al vergeten dat Vanhove ons bijna heeft doen degraderen ook. En ben je het ook al vergeten met hoeveel schulden Vanhove Club heeft achtergelaten ondanks het feit dat hij geen rotte bal geinvesteerd had in de oude Klokke. En Club nu zal nooit geen transfer kunnen doen zoals Vanhove deed toen hij de duurste speler ooit aankocht in de Bundesliga. Blijkbaar ben je dat allemaal vergeten.
 • Vannuffel Jos

  4 maanden geleden
  @ Leon Mertens, krijgt Club dan ook de titel van 2015 die ons door Gent werd ontnomen?
 • Leon Mertens

  4 maanden geleden
  Union kampioen al de rest is vervalsing !!