Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Huisje weltevree wankelt: net nu de zorgen het grootst zijn, breekt week van de waarheid aan voor Club Brugge

Club BruggeDe resultaten zijn slecht, Philippe Clement krijgt de machine maar niet aan de praat. Net nu de week van de waarheid is aangebroken, wankelt Club Brugge. In Mechelen trakteerde de helft van de bezoekende fans de Club-spelers zelfs op wegwerpgebaren. Wat loopt er allemaal mis? En hoe gespannen is de sfeer nu in het Basecamp?

30 reacties

 • Luc Vandamme

  2 maanden geleden
  Er is me wel iets opgevallen en dat is de fitheid serieus is afgenomen van de spelers die besmet zijn geweest zijn. En je kan er niet naast zien.
 • Davy De Pauw

  2 maanden geleden
  Kampioen worden we toch, op ons één been met alweer een straat voorsprong op de mauve!
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Tja meezitten en tegenzitten liggen naast elkaar. vind mn Club toch iets zwakker dan verleden seizoen. Zal en moet de topvorm nog komen? Nog niet alle aankopen komen in aanmerkin tot hiertoe.
 • Marc Van Leeuwen

  2 maanden geleden
  Het is altijd zo geweest ih moderne voetbal en bijna altijd/overal. Spelers zijn overbetaald/verwend, ze doen alleen hun best wanneer ze internationaal spelen op tv. Voor de rest sparen ze zich voor dat ene moment. En dan gaan ze ook nog voor zich zelf en niet voor de ploeg om zo een transfer proberen te versieren om nog meer te verdienen. Iedereen is in hetzelfde bedje ziek. 11 spelers moeten er met hun gedachten bij zijn, eentje kan het al verbrodden, laat staan als er meerdere zijn.
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Beter nu een dipje dan tijdens de PO's.