BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hoefkens over transfersoap rond De Ketelaere: “Hij gaf aan dat het mentaal te veel werd”

Club BruggeNog steeds geen witte rook in de soap rond Charles De Ketelaere (21), ook al is een deal van 35 miljoen euro nakend. In afwachting traint de aanvaller al even niet meer mee, zo bevestigde Club-coach Carl Hoefkens eerder vandaag op z'n persbabbel. “Als coach wil ik dat iedereen die aanwezig is in het basecamp, all in kan gaan en zich ten alle tijden voor de volle 100 procent kan geven. Voor Charles was dat niet meer mogelijk.”

264 reacties

 • Eddy Roofthooft

  4 maanden geleden
  Je mag denken wat je kan,maar je moet weten wat je kunt.En de euro’s vergeten.Dan ben je mentaal in orde.
 • Dino Lefever

  4 maanden geleden
  Zou hij weten dat het in Italië mentaal 100x moeilijker is? Ik hoop het.
 • Herman Valaert

  4 maanden geleden
  Succes maat - hopelijk sta je volgend seizoen al niet terug in Brugge !
 • Francis Devis

  4 maanden geleden
  Als je U niet meer wil inzetten voor je club moet je proberen het elders te zoeken
 • Roos Desreveaux

  4 maanden geleden
  Ik wens cdk veel succes bij Milan, maar als je nu al het mentale niet aankan,dan vrees ik het ergste in de serie a,want daar moet je een ijzeren mentaliteit hebben, als je niet direct presteert heb je heel snel en media tegen je in Italië.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase
  Club Brugge
  22

  Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase

  Club Brugge greep in extremis nog naast de groepszege in groep B in de Champions League, maar dankzij een knappe 11 op 18 vangt blauw-zwart wel nog meer dan tien miljoen euro aan winstpremies. Het gelijkspel van gisteren leverde andermaal 930.000 euro op, wat de totale teller op 47.485.000 miljoen euro brengt — een absoluut recordbedrag naar Brugse of Belgische normen. Afwachten of de kassa na Nieuwjaar andermaal rinkelt voor blauw-zwart.