Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hoe zal Hoefkens alle spelers in z'n sterke kern tevreden houden? “Bij mij zullen de besten altijd spelen”

Club BruggeDertien matchen in 44 dagen, in de NBA doen ze maar nipt beter. “Natuurlijk is dat schema een nadeel, maar onze ambitie blijft onveranderd”, is Carl Hoefkens klaar voor de achtbaan waarop Club zich straks begeeft. Een andere uitdaging wordt om alle spelers, vooral ook zij die niet in de basis starten, tevreden te houden.

3 reacties

 • Jean Pierre Huybrechts

  3 weken geleden
  Liegebeest de besten spelen,hahaha de slak Hans al eens bezig gezien.
 • dave hosten

  1 maand geleden
  Dit is feitelijk niet meer menselijk bijna, zoveel matchen op dergelijke korte tijd. Je kan dan ook niet verwachten dat alle spelers altijd topfit en gemotiveerd zullen zijn. Dat is het nadeel van Europees te spelen, maar als je natuurlijk 50mio euro binnen haalt en 1/8ste finale CL dan zullen daar velen niet rouwig om zijn. Hopelijk kan men kloof beperken tot aan PO1 en dan zien we wel voor landstitel (die dit jaar minder belangrijk is, geen rechtstreeks ticket)
 • Johan Swinnen

  2 maanden geleden
  Met 13 wedstrijden in 40 dagen kan hij iedereen gebruiken
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.