Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert. © BELGA

Hoe ‘oldtimer’ Club Brugge een blitse sportwagen werd: van miljoenen verlies naar succesvol voetbalbedrijf dat de beurs op wil

Club BruggeTien jaar geleden was Club Brugge als een oldtimer: rijk verleden, maar het geraakte niet meer vooruit. Bart Verhaeghe maakte er een moderne sportwagen van. De beursstap moet daar nog eens een turbo onder zetten. België is te klein geworden voor Club.

12 reacties

 • roger reniers

  1 maand geleden
  En nu nog goed voetbal brengen,dan zijn ze pas vertrokken !!!
 • Kato De Cock

  1 maand geleden
  Komische vergelijking, Bart. Helemaal correct, wat niet wegneemt dag Club Brugge momenteel echt wel te groot/sterk is voor de Belgische competitie. deze ploeg is uitstekend bezig, en de anderen maken het hen nu ook helemaal niet moeilijk.
 • Geert HERREMANS

  1 maand geleden
  Of hoe Verhaeghe zijn lui lekker leven wil handhaven door de werkende man nog meer geld uit zijn zakken te kloppen. De 'fiere' supporters zullen wel investeren maar dan vaststellen dat Verhaeghe met hun geld is gaan vliegen. De aandelen zijn nog niet op de markt en ze zijn al gezakt. En wie denkt dat Brugge maar gaat blijven groeien droomt met de ogen open. Nu hebben ze een kern dat al lang samenspeelt maar we hebben donderdag gezien hoe het gaat als er een paar ontbreken. Een zwak Kiev = buite
 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Een blitse club in Mickey-mouse circuit, is een klein clubje op het voetbaltoneel. Dat is als een KMO die lokaal succes heeft, maar internationaal niet kan wedijveren. Meer dan een Toyota Corolla is Club duidelijk niet. Maar tussen de Lada's blink het wel natuurlijk.
 • Guido Ceuleers

  1 maand geleden
  Verhaegen denkt dat hij een multinational leidt.Hoogmoed komt voor de val. Je moet als niet-supporter gek zijn om daar een aandeel van te kopen (zie uitspraak Geert Noels)
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33