Enkele uren na zijn rode kaart tegen Cercle vertrok Lang al naar Dubai.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele uren na zijn rode kaart tegen Cercle vertrok Lang al naar Dubai. © Instagram/BELGA

Hoe moet Club omgaan met wispelturige Noa Lang, die intussen al in Dubai zit? “Ook intuïtieve spelers kunnen hun emoties leren kanaliseren”

Club BruggeElke week opnieuw beroert Noa Lang (22), helaas voor Club Brugge niet alleen in positieve zin. “Intuïtief spelen en emotiebeheersing zijn twee aparte dingen”, buigt mental coach bij de KBVB Kris Perquy zich over de Nederlander.

12 reacties

 • Herman Valaert

  1 jaar geleden
  Dat " Lang "dan maar in Dubai blijft / ze zullen het niet eens voelen bij Brugge . Een talentvolle speler die toch met zijn geluk speelt ipv met een voetbal . Je kan hem vergelijken met Zé - zulke spelers brengen het niet ver in ' t leven . Dus dumpen .
 • Luc Snauwaert

  1 jaar geleden
  Noa is een heel talentvolle speler maar jammer genoeg eentje zonder handleiding... en die ook de Club schade kan berokkenen door zijn gedrag. Misschien toch maar van de hand doen bij een goei bod, hoe jammer dat ook mag zijn.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Hij heeft Club 5 miljoen gekost en is nu al het vijfdubbele waard. Zulke technisch begaafde spelers hebben regelmatig een handleiding nodig. Zolang ze maar op het veld presteren en dat doet hij met zijn vele goals en assists.
 • jack vandenhende

  1 jaar geleden
  Gewoon goed op zijn plaats zetten en met beiden voeten terug op aarde brengen . Zet Lang een drietal weken op de bank zonder invalbeurt , en praat op hem in . Ben er zeker van dat hij nog van heel grote waarde zal zijn , als ze hem terug rustig kunnen krijgen . Indien het niet lukt , onmiddellijk verkopen .
 • Dirk Tuymans

  1 jaar geleden
  Waarom mocht hij niet bij Ajax blijven. Niks meerwaarde. Integendeel.