José Izquierdo en Wesley Moraes.
Volledig scherm
PREMIUM
José Izquierdo en Wesley Moraes. © Instagram/Photo news

Hoe Club Brugge verloren latino-zonen helemaal in de armen sluit: “Izquierdo en Wesley hebben zoveel goésting, niet normaal”

Club BruggeZe verdienen drie keer niks in vergelijking met hun contracten in Engeland. En toch lopen José Izquierdo en Wesley Moraes elke dag met een kamersbrede grijns rond op in het Belfius Base Camp. “Ze blijven met plezier een uur hangen.” Of hoe Club Brugge aanvoelt als een tweede casa.

21 reacties

 • Robin Schouppe

  3 weken geleden
  Ik heb alle dagen zin maar mijn vrouw niet
 • Ilse Huyghe

  1 maand geleden
  deze 2 spelers hebben pech gehad door zeer zware blessures, niet omdat ze het niveau niet aankonden. Sommige 'commentatoren' leven werkelijk in hun eigen gekleurde bubbel...
 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  Hopelijk komt het terug goed met hen. Afwachten is de boodschap.
 • Capiau Christiaan

  1 maand geleden
  @eric, Izquierdo is een vraagteken maar Wesley is maar 24 , zodra fit een meerwaarde
 • Dominique ROSIER

  1 maand geleden
  Izquierdo en Moraes hebben samen ongeveer 40 miljoen(1 miljard 600 miljoen belgische frank)euro opgebracht aan Club Brugge en kunnen normal gezien sportief iets bijbrengen!Dan mag er wel een warme nest zijn!,toch?
 1. Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurgesteld en dat is goed”
  Club Brugge
  10

  Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurge­steld en dat is goed”

  Vandaag stond Philippe Clement daags voor de wedstrijd tegen KV Oostende de pers te woord. De T1 van Club Brugge had het onder meer over de 6-1 pandoering in Gent en het niet in actie komen van De Ketelaere, Vanaken en Mechele bij de Rode Duivels in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. “Je kunt over alles zagen en klagen, maar ik ben blij dat die jongens international zijn.”
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.