BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Hij is zó goed. Maar als hij een fout maakt, slaat de stress toe”: in het hoofd van Stanley Nsoki, de duurste Club-verdediger ooit die slechte matchen opstapelt

Club BruggeGuardiola prees hem de hemel in, voor Meunier was zijn komst naar Club Brugge een no brainer. En toch stapelt Stanley Nsoki (22) de slechte matchen op. Een blik in de psyche van de duurste verdediger van Club Brugge ooit.

23 reacties

 • eric sels

  1 jaar geleden
  Kossounu stapelde in zijn eerste jaar ook de fouten op. Werd nadien wel de absolute sterkhouder. Dus mensen en vooral E-Debanne ( zeg ooit eens positieve comm) wacht wat af . Ik ben er zogoed als zeker van dat hij na zijn aanpassing tot een absolute sterkmaker zal uitgroeien.
 • Bart Beyns

  1 jaar geleden
  Wat je hier allemaal leest : miskoop, gebuisd... Die jongen is een topper, technisch zeer begaad en hij verdedigt dan ook voetballend uit, met soms alle risico's vandien. Zelfs Kompany maakte als speler wekelijks zijn 'flosh', maar dat woog niet door op zijn sterke capaciteiten als speler. Geef Nsoki de tijd en vertrouwen en hij wordt de beste
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Knappe match van hem gisteren. Als hij zo voordoet, mag hij blijven van mij 😁.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  De grootste miskoop die brugge ooit maakte ...🙄...👎 De scouting bij club ze mogen voor mijn part een ander " job " doen ...! Zoveel geld voor zo'n prutser ... Waarom dan geen kansen geven aan eigen jeugd ...🙄...?
 • Dominique ROSIER

  1 jaar geleden
  Een beetje meer strijder worden zal zijn zelfvertrouwen geen kwaad doen.Wees flink!zelfkritisch,betrokken enz.. is mischien een foute boel voor deze man..Wees vrij,speel vrij en vind de liefde,de affiniteit ergens anders dan bij het gunstig stemmen van u medemaats.