Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Het statement van Club: Lang en De Ketelaere tekenen elk één jaar bij

Club BruggeWat een statement. Twee dagen na hun imponerende match tegen PSG, heeft Club Brugge de contracten van Noa Lang (22) – in de voorselectie van Oranje – én Charles De Ketelaere (21) opengebroken. Beide goudhaantjes tekenden elk één jaar bij – CDK tot 2024, Lang tot 2025. Inclusief een upgrade van de (andere) cijfers. Geïnteresseerde clubs weten wat dat betekent.

21 reacties

 • Paulus de Mos

  4 weken geleden
  Rene Schoeters , hoe langer en beter het contract hoe hoger de afkoopsom bij een voortijdig vertrek Heeft niets met het erin trappen van fans te maken , een speler die van gemiddeld niveau is zal een zo lang mogelijk contract willen tekenen om zijn financiële toekomst zolang mogelijk te waarborgen en jonge talentvolle spelers met vooruitzicht op een grotere club zo kort mogelijk om zoveel mogelijk opties open te houden voor verbetering Wat fans daarvan vinden moeten ze zelf weten
 • jan stevens

  4 weken geleden
  wesley zie ik in als mistransfer was er vroeger al geen fan van maar charles en noa worden toppers
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Lang en De Ketelaere geef hen een contract voor het leven Vince en Bart. De nieuwe toppers in het Nederlands en Belgisch nationaal elftal.
 • René Schoeters

  1 maand geleden
  Als zulke gasten bijtekenen zijn ze meestal weg, is gewoon mooie geste tegenover de club die in deze omstandigheden hem niets in de weg legt, al honderd keer hetzelfde meegemaakt maar blijkbaar trappen supporters er nog altijd in!
 • Gaston Foubert

  1 maand geleden
  Van Aken tekende meteen bij voor vijf jaar, Wesley en Izquerdo zijn al terug...