Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
2
EINDE
0
Atlético Madrid ATM
 • 36' Goal Kamal Sowah
 • 62' Goal Ferran Jutlgà

Het sprookje blijft maar duren! Club klopt nu ook Atlético en pakt negen op negen in Champions League

Champions LeagueWat een avond. De derde op rij al voor Club in de Champions League. Mignolet eens te meer onklopbaar, Jutglà in de rol van matchwinnaar met goal en assist. 2-0 tegen Atlético Madrid. Diego Simeone droop af. In de andere wedstrijd klopte Porto met 2-0 Leverkusen, waardoor blauw-zwart nu al zes punten meer telt dan de drie rivalen. In de geschiedenis van de Champions League, heeft elke club gestart met 9 op 9 al de volgende ronde bereikt. Blauw-zwart in dromenland.

48 reacties

 • Mario Viveey

  6 maanden geleden
  Als 12 jarig jongetje was ik er ook bij in 1978 toen FCB won van AM met dezelfde cijfers. Toen werd AM ook weggespeeld, net zoals nu. Deze campagne van FCB zal vele monden doen zwijgen, met een dikke pluim voor Carl Hoekens, wie nu nog twijfelt aan zijn capaciteiten kent niet veel van voetbal. Go FCB
 • Paul Van den Bruel

  6 maanden geleden
  Een dikke proficiat voor mijn ploeg. Maar als geboren pessimist vrees ik voor de match tegen Westerlo dat voor het ogenblik goede resultaten behaalt. Hopelijk ben ik verkeerd.Go Bruges.
 • Jean-Michel Stichelbaut

  6 maanden geleden
  Wat een avond ! FC Brugge is niet langer alleen een grote Belgische club, het wordt een grote internationale club. Ze hebben duidelijk een nieuw niveau bereikt. Het is geweldig om deze getalenteerde spelers te zien die voor niemand bang zijn. En ik begrijp de kritieken op Jan Van Aken niet, hij heeft het allemaal, klasse, techniek, intelligentie, vooruitziende blik, de motor van het team, een voetballeraar
 • eric debanne

  6 maanden geleden
  Fantastische prestatie van club Brugge...👍 Succes verder voor hen alsook voor de andere Belgische clubs Europees...! Fc.brugge fan
 • Frederic verhelle

  6 maanden geleden
  Jans is toch een toppertje he
 1. Het eerste grote interview met Club Brugge-coach Scott Parker: “Zelfs mijn zoon van 9 heeft het hier geweldig naar zijn zin”
  PREMIUM
  18

  Het eerste grote interview met Club Brug­ge-coach Scott Parker: “Zelfs mijn zoon van 9 heeft het hier geweldig naar zijn zin”

  Betrapt. Scott Parker (42) kijkt even ondeugend naar links, even naar rechts en bekent dan: “Ja, ook tijdens dit interview zijn mijn gedachten af en toe afgedwaald naar mijn werk.” In zijn eerste uitgebreide interview als coach van Club Brugge introduceert de Engelse workaholic zichzelf als trainer en als mens. Hij steekt een hand uit... “Ik ben hier al erg eerlijk en brutaal geweest.”
 2. ONS RAPPORT. Vier Bruggelingen flirten met buis, maar ook één duidelijk lichtpunt: “Zijn naam staat genoteerd in de boekjes van de scouts”
  PREMIUM
  13

  ONS RAPPORT. Vier Bruggelin­gen flirten met buis, maar ook één duidelijk lichtpunt: “Zijn naam staat genoteerd in de boekjes van de scouts”

  Club Brugge verloor in de heenmatch van de achtste finales van de Champions League met 0-2 van Benfica. In ons rapport vier spelers die flirten met een buis. Maar ook één uitblinker die het publiek bij momenten in vervoering bracht en een speler die ze zó elke week willen zien bij Club. “Hij probeerde de ploeg op sleeptouw te nemen.” Ontdek hieronder onze punten.