Club Brugge
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge © PN

“Het monster van de Jupiler Pro League”: onze nieuwe Club Brugge-watcher ziet blauw-zwart elk seizoen beter, slimmer en sterker terugkomen

SUPERCUPClub Brugge staat op eenzame hoogte in het Belgische voetbal. Het is zoals ‘Vecna’ in Netflix-serie Stranger Things vindt onze Club-watcher. Elk seizoen lijkt blauw-zwart beter, slimmer en sterker terug te komen. Al zal de tegenstand er ook nu weer alles aan doen om de landskampioen een eerste tik te kunnen geven. Te beginnen met AA Gent zondag in de Supercup.

12 reacties

 • roel Schippers

  2 maanden geleden
  @nathalie laporte Ze hebben een groter budget omdat ze veel Europees spelen. Zie jij Mechelen of Kortrijk Europees spelen? Club en de rest van G5 waren ook ooit gelijk Mechelen en Kortrijk hoor.
 • DOMINIQUE LEMEIRE

  2 maanden geleden
  @Nicolas Van Hoecke je hebt gelijk dat je vorig jaar mindere wedstrijden heb gezien. MAAR zelfs zonder halvering van de punten waren ze kampioen. ik denk ook niet dat ze goed hebben ingekocht. er moet nog wat bij om te zijn wat de titel van dit artikel zegt. er zullen er nog vertrekken en er zullen er nog komen. spijtig dat je eens de competitie bezig is nog kan verkopen en kopen. dit heeft te maken dat niet alle landen zelfde tijd starten.
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Over welke hoogmoed hebben we het hier. Ik vind dat Club niet echt hoogmoed afstraalt. Ze zijn blij dat ze kampioen werden want het was heel nipt. Union was super en Gent was er spijtig genoeg niet bij. Gent was vorig jaar de beste ploeg maar door het begin van de competitie stonden ze op achterstand. Ook dit jaar is Gent met hun toppers en topcoach de te kloppen ploeg. Samoise, Castro en Depoitre zouden altijd Duivels moeteb zijn.
 • Nicolas Van Hoecke

  2 maanden geleden
  Ik vind ze juist minder goed. Veel mindere wedstrijden gezien vorig jaar, anders zou Union ook niet eerste geweest zijn in de reguliere...enja dan heb je puntenhalvering verhaal, enige reden dat ze nog kampioen geworden zijn.
 • Nathalie Laporte

  2 maanden geleden
  Tja met een budget dat vele malen hoger ligt dan pakweg Mechelen of Kortrijk is dat niet zo moeilijk natuurlijk.