Hans Vanaken begon vorige week twee keer op de bank bij Club.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanaken begon vorige week twee keer op de bank bij Club. © Photo News

Het IJskonijn was boos maar blijft cool: hoe Hans Vanaken omgaat met zijn verblijf op de bank

Club BruggePhilippe Clement zei vorige donderdag: “Dat Vanaken niet startte, had te maken met de volgende wedstrijd.” Maar kijk: tegen Antwerp zat de middenvelder opniéuw op de bank. Hoe is het zover kunnen komen? En hoe gaat een tweevoudige Gouden Schoen daarmee om?

11 reacties

 • peter destoop

  2 maanden geleden
  goeie speler maar zou zijn mond moeten leren houden. Dat mekkeren begint serieus te vervelen. Het is niet omdat je de gouden schoen bent dat je hoger van de toren mag blazen.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Is een goeie speler voor de Jupiler league Maar niet het niveau om in het buitenland te spelen ...veel te traag ! En de laatste tijd speelde hij heel zwakjes
 • Jean berg

  2 maanden geleden
  Het is zijn plaats en punt.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Ijskonijn zo cool is hij niet als ge hem ziet mekkeren en zeveren tegen de refs en de ene mag dat en de andere krijgt een gele kaart als men de gehele competitie bekijkt.
 • jammy cappon

  2 maanden geleden
  Fantastische voetballer waar ALLE andere ploegen gewoon jaloers op zijn, vandaar de vele negatieve reacties. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Eerlijkheidshalve moet ik wel toevoegen dat het in de Po minder goed draait voor Vanaken.
 1. De blitzcarrière van Vincent Mannaert: van vreemde eend in de bijt in jeugd van Anderlecht tot euromiljonair
  PREMIUM
  Club Brugge
  1

  De blitzcar­riè­re van Vincent Mannaert: van vreemde eend in de bijt in jeugd van Anderlecht tot euromiljo­nair

  Van de jeugd van Sporting Anderlecht via de VUB en de burelen in het Regenboogstadion van Zulte Waregem naar een stevige cash-out. Vincent Mannaert heeft al een blitzcarrière achter de rug. Hoe kreeg hij Club Brugge op de hoogte waar het nu staat? Welke frustraties en tegenslagen kreeg hij op z’n bord? En hoeveel houdt hij nu over aan de aandelenverkoop bij blauw-zwart?