Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het eerste interview met Alfred Schreuder als coach van Club Brugge: “Ik wil De Ketelaere niet vergelijken met Messi, maar…”

Club BruggeDertig minuten hadden gerust úren mogen zijn. Alfred Schreuder (49): zo’n liefhebber van het spelletje dat élk woord boeiend is. “Nagelsmann stimuleerde het leerproces door bewust gecompliceerde oefeningen te geven.”

25 reacties

 • DANNY OOSTENDENAAR

  4 maanden geleden
  Trainer mag je zijn als je uiteraard uw betaalheer zijn doelstelling volgt . Aldus doen ze dus uitspraken over bepaalde spelers om mega transfers te bekomen .
 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Dus, Albert de Lovendegem, als ik het goed begrijp vergelijk je schreuder met Kompany. Die laatste is ook welbespraakt, heeft nog niets bewezen, bespeelt zijn publiek (Coucke). Het grote verschil is dat Kompany geen diploma heeft.
 • Lucas Balieu.

  4 maanden geleden
  Hij is pas bezig en hij wordt al gelijk afgerekend op zijn nationaliteit. Geef die mens een eerlijk kans, heeft duidelijk wat in zijn mars anders had hij nooit bij al die grote clubs (Ajax, Barca en Hoffenheim) gewerkt.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  De coach zegt : " ik wil " ...🙄...! Gewoon afwachten eh ... Hopelijk ga club beter beginnen spelen
 • DEVOS GINO

  4 maanden geleden
  hahaha cdk is een zeer goede speler maar hem vergelijken met messie kom zeg heeft nog niets bewezen in de grote competities kzou zeggen voetjes op de grond
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. ‘The Day After’ bij Club Brugge: Schreuder wil “niet alles in de vuilbak gooien” na bekeruitschakeling
  PREMIUM
  Club Brugge
  9

  ‘The Day After’ bij Club Brugge: Schreuder wil “niet alles in de vuilbak gooien” na bekeruit­scha­ke­ling

  Veel tijd om te jammeren is er niet. Zaterdagavond al moet Club Brugge in Seraing weer vol aan de bak, wil het zijn seizoen redden met een nieuwe titel. En dus sprak Schreuder daags na de bekeruitschakeling voor zijn groep: “Laat ons niet alles in de vuilbak gooien.” Een blik op ‘The Day After’ op het Belfius Basecamp en de uiteenzetting van de Brugse coach.