rv
Volledig scherm
© rv

Hans Vanaken speelt darts zoals hij penalty’s omzet, drie keer achter elkaar in de bull: “Niet verkeerd hé”

Club BruggeEn of Hans Vanaken stalen zenuwen heeft, zoals Bas Dost stelt in de kleedkamer na de belangrijke maar erg fel bevochte zege tegen Antwerp. “Altijd rustig blijven”, zegt Vanaken, waarna de tweevoudige Gouden Schoen verwijst naar eerder van hem opgenomen dartsbeelden. Drie keer in de bull. Of er net rond. “Da’s niet verkeerd he.”

3 reacties

 • Hans Verelst

  4 maanden geleden
  Gelukkig gaat darts niet te snel
 • jean panis

  4 maanden geleden
  Gelukkig hebben ze nog een toekomst
 • Freddie Heremans

  4 maanden geleden
  Met die stomme actie, kompleet de mist in, had Mignolet ei zo na de Titel van de Club waarvoor hij speelt, verkwanselt, en had hij al het goede van het ganse seizoen weggegooid. A. d. h. van wat ie na de match zei, is Simon zich daar blikkbaar niet van bewust.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.