Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hans Vanaken na 15 op 15 en 100ste goal in competitie, de man die het tegen Porto moet gaan doen: “We hebben de flow en het vertrouwen”

Club BruggeNa Seraing - ‘niet de fijnste verplaatsing’ - kan de focus eindelijk op FC Porto. “We zitten in de flow en hebben het vertrouwen”, is Mister Champions League Hans Vanaken (30) klaar voor het Estádio do Dragão.

 1. Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase
  Club Brugge
  22

  Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase

  Club Brugge greep in extremis nog naast de groepszege in groep B in de Champions League, maar dankzij een knappe 11 op 18 vangt blauw-zwart wel nog meer dan tien miljoen euro aan winstpremies. Het gelijkspel van gisteren leverde andermaal 930.000 euro op, wat de totale teller op 47.485.000 miljoen euro brengt — een absoluut recordbedrag naar Brugse of Belgische normen. Afwachten of de kassa na Nieuwjaar andermaal rinkelt voor blauw-zwart.
 2. Hoefkens komt terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk: “Geen structureel probleem”
  Club Brugge
  5

  Hoefkens komt terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk: “Geen structu­reel probleem”

  Vóór en na Club - KV Oostende kwam Carl Hoefkens terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk, die vrijdag weinig begrip toonde voor het feit dat hij dit weekend opnieuw naast de basisploeg zou vallen: “Onze meningen verschillen over het invullen van de spitspositie,” aldus Hoefkens. “Ik wil meer drive en goesting zien. We zitten nog niet op dezelfde golflengte, maar in de toekomst zal dit in orde komen. Daar moet Roman nu aan werken. Dit is totaal geen structureel probleem.” Afwachten of Hoefkens Yaremchuk meeneemt naar Leverkusen - dat wordt in principe pas morgen na de ochtendtraining beslist.