Hans Vanaken.
Volledig scherm
Hans Vanaken. © Photo News

Hans Vanaken blijft 4 matchen geschorst, Club gaat in beroep: “Respect voor scheidsrechters dient centraal te staan”

Club BruggeZijn pleidooi en excuses van gisteren hebben niks uitgehaald. Hans Vanaken blijft vier matchen geschorst voor zijn uitsluiting én “misplaatste uitlatingen” na zijn rode kaart tegen Eupen. Club Brugge mist Vanaken zo na Nieuwjaar tegen STVV, Beerschot, Oostende en Racing Genk. Club bevestigde ondertussen wel nog in beroep te gaan tegen Vanakens straf.

190 reacties

 • Bram Boterman

  2 maanden geleden
  Arme voetbalbond, echt. Dat is rood, ok, maar 4 weken schorsen is er over!! Daar zit precies meer achter.
 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Het is duidelijk dat de persoon die deze straf heeft ingeschat geen jota weet van wat er op het veld gebeurd! 3 ex spelers in Extra Time zeggen zelf dat er op het veld heel veel ergere dingen wordt verteld dan deze van VA! Zoals Gert het zei, dan moet vanaf nu als je deze regel invoert, iedere speler die zegt in deze een rode kaart geven en min. 2wkn schorsen! Straks spelen we met 9 tegen 8 spelers op het veld! Arme arme KBVB en hun postjespakkers!!
 • Frederik Van Der Heyden

  2 maanden geleden
  Wie overtuigd is dat dit een bewuste. overtreding is heeft zelf nooit op een voetbalplein gestaan.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Die mensen worden veel te veel betaalt voor hetgeen ze doen. Een scheidsrechter is in hun ogen een armoezaaier.
 • Ronny Van Exe

  2 maanden geleden
  Gelukkig hebben wij topscheidsrechters die nergens in het buitenland op een tornooi gevraagd worden . Dit zegt toch genoeg !
 1. Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investering”
  Club Brugge

  Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investe­ring”

  Als alles volgens plan verloopt, trekt voetbalclub Club Brugge nog voor de zomer naar de Brusselse beurs. Dat meldt De Tijd vandaag op basis van meerdere bronnen. De landskampioen zou de eerste Belgische club zijn die een beursnotering krijgt. Sporteconoom Thomas Peeters verbaast zich niet over de Brugse beursgang. “Zeker in deze tijden is het een handige manier om aan geld te geraken. En bovendien is de aandeelhouder van een voetbalclub een aparte: voor hen is dit meer een emotionele investering in plaats van een manier om er geld mee te winnen.”
 1. “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest
  Club Brugge
  27

  “Dit is een opdoffer”: ook Mignolet en De Ketelaere testen positief op Covid-19, morgen pas resultaat van hertest

  Zware domper voor Club Brugge. Ook Simon Mignolet en Charles De Ketelaere legden een positieve coronatest af. Ze werden inmiddels hertest. Club hoopt op een vals-positieve test zodat ze morgen toch kunnen aantreden in het Europa Leagueduel tegen Dynamo Kiev. Indien niet wordt het lijstje met Covidafwezigen wel erg lang, want ook Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Hans Vanaken, Noa Lang, Mats Rits en coach Philippe Clement zitten nog in quarantaine. “Dit is een opdoffer”, weet interimcoach Rik De Mil.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"