Paul Okon.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Okon. © Photo News

Globetrotter en Gouden Schoen-winnaar Paul Okon opnieuw thuis in Brugge: “Hans, daag jezelf uit en ga naar het buitenland”

Club BruggeDe hippe wereldstad Sydney of ‘la Bella Italia’? Hoeft niet voor Paul Okon (49), perfect gelukkig in de schaduw van het Jan Breydelstadion. Baas van een mozzarellabar, uitkijkend naar een nieuwe baan als (assistent-)trainer: “Misschien zijn sommigen geïntimideerd door mijn profiel.” 

3 reacties

 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Laat Hansie maar lekker in Brugge samen met Ruudje. 😁 Zij zijn het hart van ons team en 2 toppers.
 • Guy Soetewey

  1 jaar geleden
  God dan moeten wij dat gezever dat hij een wereldster is niet meer lezen.
 • Hans Oxida

  1 jaar geleden
  Wordt Vanaken nu echt niet veel te veel over het paard getild? In de matchen waar er echte tegenstanders mee gemoeid zijn is hij onzichtbaar of heel slecht. Enkel in de grijze JL matchen kan hij opvallen. Het buitenland is dan ook echt geen optie. Of het moet Luxemburg zijn.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. ONS RAPPORT. Vier Bruggelingen flirten met buis, maar ook één duidelijk lichtpunt: “Zijn naam staat genoteerd in de boekjes van de scouts”
  PREMIUM
  13

  ONS RAPPORT. Vier Bruggelin­gen flirten met buis, maar ook één duidelijk lichtpunt: “Zijn naam staat genoteerd in de boekjes van de scouts”

  Club Brugge verloor in de heenmatch van de achtste finales van de Champions League met 0-2 van Benfica. In ons rapport vier spelers die flirten met een buis. Maar ook één uitblinker die het publiek bij momenten in vervoering bracht en een speler die ze zó elke week willen zien bij Club. “Hij probeerde de ploeg op sleeptouw te nemen.” Ontdek hieronder onze punten.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.