Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Geen scheldtirade of donderpreek, daags na puntenverlies tegen Standard: Clement houdt hoofd koel

Club BruggeDe voorspelde bolwassing bleef uit. Eén dag na zijn uitval nam Philippe Clement zijn spelersgroep even snel onder de arm. Business as usual... met de blik op morgen.

6 reacties

 • joseph Leysen

  2 jaar geleden
  Die man heeft geen kapsones. Waarom omdat hij zijn ideeën uitvoert? Hij heeft zijn tijd nuttig gebruikt en zal snel andere oorden opzoeken. Er is er nog een en die is bij kv mechelen. Geef die mensen waar ze recht op hebben.
 • frankie bressinck

  2 jaar geleden
  Het is omdat Standard niet op zoek ging naar meer doelpunten dat ze nog een punt pakken! Club was niet goed de 1ste helft, maak het dan af. Maar nee ze gingen dat doelpunt verdedigen met het gekende gevolg!
 • FRANS DE ROUCK

  2 jaar geleden
  Clement is de Clement niet meer van weleer! Hij krijgt kapsones en profileert zich op een niveau waar hij niet thuis hoort. Sommige voetbalj journalisten hebben hem al gekoppeld aan grote clubs!! Clement en voetbazl experts vzn de gazetten : voetjes op de grond houden.
 • Piet Corneel

  2 jaar geleden
  Hoogmoed hé clement!!!!
 • erwin smot

  2 jaar geleden
  scheld tirade ?? waarom ?? dat is dus weer een trainer die denkt dat de tegenstander niet kan voetballen en dat hij dat alleen kan..