Noah Mbamba.
Volledig scherm
Noah Mbamba. © Photo news

Ganse Europese top aast op 17-jarig talent, maar…Club en Mbamba praten weer

Club BruggeDe onderhandelingen tussen Club Brugge en Noah Mbamba, gegeerd door meerdere Europese topclubs, zijn heropgestart. De 17-jarige middenvelder ziet opnieuw perspectieven bij blauw-zwart en neigt naar een contractverlenging.

11 reacties

 • ward dejongh

  1 maand geleden
  Weer ene die gaat kiezen voor het geld en nog o,o bewezen
 • Karel Rommel

  1 maand geleden
  Blijkbaar heeft Club met Mbamba een erg beloftevolle jonge speler in de rangen die op het lijstje staat van menig Europese club. Om trots op te zijn dus. Onze twee paarse Clubwatchers - De Lovendeghem en Boden -, stilaan zowat de Statler en Waldorf van de lezersrubriek, slaan echter weer toe. Haast grappig hoe sommige Anderlechtsupporters meer bezig zijn met het dagelijks leveren van goedkope, zure kritiek op alles wat over Club verschijnt dan met wat over 'hun' club wordt gepubliceerd.
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Als hij écht goed is en intelligent vertrekt hij.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Hij eist slechts een jaarloon van 2 miljoen € dus dat gaat Brugge weer een smak geld kosten.
 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  Gelukkig zijn er ook jonge talenten die niet of nog niet voor het grote geld kiezen. Als verlengt en 2 jaar heel goed speelt is hij nog maar 19 jaar en zal dan nog meer geld verdienen dan ze nu bieden. En hij zal bij Brugge ook goed geld verdienen voor iemand van 17.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. “Milan, ik zeg ja!”: Charles De Ketelaere wil naar AC Milan ondanks bod van 35 miljoen van Leeds
  JUPILER PRO LEAGUE
  76

  “Milan, ik zeg ja!”: Charles De Ketelaere wil naar AC Milan ondanks bod van 35 miljoen van Leeds

  Nog maar eens op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. “Milan, ik zeg ja!” Zo kopt de roze sportkrant vandaag. Club Brugge heeft een concreet bod van Leeds United voor Charles De Ketelaere (21) op tafel liggen, maar de aanvaller heeft geen trek in een avontuur bij de Engelse traditieclub. CDK heeft zijn zinnen op AC Milan gezet... en dus dient blauw-zwart te weigeren. “De transfer komt dichterbij”, titelt La Gazzetta vandaag ook.