AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

“Ga niet wéér op die bal staan, Noa”: wordt het de kandidaat-Gouden Schoen, of de provocerende artiest op de Bosuil?

Club BruggeEen beladen sfeer kondigt zich aan. En dus is het de vraag welke Noa Lang (22) we op de Bosuil te zien zullen krijgen? De kandidaat-Gouden Schoen of de provocerende artiest die wederom in conflict gaat met de thuisfans? “Het zou toch saai zijn als iedereen hetzelfde was?”

33 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Perfecte speler voor Brugge , bij een kleinere club moet hij meeverdedigen en krijgt hij de ondersteuning niet , in een grotere competitie zit hij na twee tegenvallende wedstrijden op de bank en dan lees je ineens over een jaar of 6 dat hij ergens in één of ander emiraat in een zandbak zijn loopbaan gaat afsluiten Lekker nog een jaar of 3 bij Brugge blijven dan zie je wel waar je heen kan
 • Kevin Decaestecker

  1 jaar geleden
  Klasse speler gaat nog ver brengen .slechte kant zoals iedereen nobody is perfect!!
 • Ronny Cypers

  1 jaar geleden
  Hij is een goede voetballer. Snel,kan een man uitschakelen en maakt doelpunten. Maar moet nog volwassen worden. Het is niet omdat je ouders trots zijn dat je niet arrogant bent. Ik vind ook dat hij nog geen gouden schoen zou verdienen. Blijf goed spelen dat is het belangrijkste en niet dat schoentje. Van FCB supporter.
 • Martine Rochtus

  1 jaar geleden
  Lang heeft inderdaad een kantje dat ik niet apprecieer, maar het is wel een goede voetballer en een aanwinst voor club
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  @Aerts Marleen, wat dit soms Verbist niet? een geweldige voetballer die er nu niet meer zijn bij Anderlecht,maar er waren er nog andere, zelf die de opdracht kreeg van hun trainer om zicht te laten vallen in de grote carré. (Pe Pol) Zo 15 titels gestolen. Noa Lang is nog een scholier in zijn doen en laten, maar wie doet het hem na?