Van der Elst: "Vormer staat er altijd. Het is een tijdje minder geweest, maar de jongste maanden is hij weer echt goed."
Volledig scherm
PREMIUM
Van der Elst: "Vormer staat er altijd. Het is een tijdje minder geweest, maar de jongste maanden is hij weer echt goed." © BELGA

Franky Van der Elst overschouwt het door corona geplaagde Club Brugge: “Vormer verkoopt geen zever”

Club Brugge“In mijn tijd waren er van die periodes waarin je wist: ‘Het komt wel goed. De ‘Caje’ of Farina maakt er subiet wel ene.’ Wel, dat straalt dít Club ook uit.” Franky Van der Elst (59) over zijn geteisterd blauw-zwart, op de rand van de achtste finales van de Europa League.

6 reacties

 • Roger Dubois

  2 maanden geleden
  Hij heeft gelijk, onder Happel was Club een Europese topclub, 2 finales tegen Liverpool, met een reserve ploeg in Wembley voor 100.000 man met 1-0 verliezen... maar, Club anno 2021 is nog sterker.
 • Ruts Noël

  2 maanden geleden
  Mannekes, de Franky heeft het hier over het sportieve ėh ... en trouwens, voor die mannen is da hun werk hé, beetje overbetaald en zo, dat natuurlijk wel maar voor geld danst den beer ėh.
 • guido verwerft

  2 maanden geleden
  Het gaat alleen maar om het geld .
 • rik cappelle

  2 maanden geleden
  Dus Victor als er bijvoorbeeld in Volvo Gent 1 iemand positief test, zou volgens u het ganse bedrijf dan moeten stilgelegd worden dan ? Ja kom hé.
 • VICTOR PEETERS

  2 maanden geleden
  Die gasten mogen allemaal blijven rondlopen terwijl bij ons heel de familie en kennissen in quarantaine moet
 1. Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgesloten, aanvaller praat met Atalanta
  Club Brugge
  1

  Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgeslo­ten, aanvaller praat met Atalanta

  Van de bank in Brugge naar die in Keulen. Veel plezier heeft Emmanuel Dennis (23) nog niet beleefd aan zijn uitleenbeurt in de Bundesliga. Meer nog: dit weekend liet FC Köln-coach Markus Gisdol de Nigeriaan zelfs uit de selectie. Dennis en zijn entourage blijven alvast niet bij de pakken zitten. Sinds vorige week zijn de gesprekken met onder meer Atalanta Bergamo opgestart. Een terugkeer naar Club Brugge lijkt van Dennis’ zijde alvast uitgesloten. Het is aannemelijk dat ook Philippe Clement en co niet staan te springen om hem terug te nemen, al wil Club wél graag het juiste bedrag vangen voor de vleugelspits die nog tot juni 2022 onder contract ligt.
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april